4 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Evolutia reprezinta nazunita fundamentala a tuturor fiintelor omenesti. Oricare ar fi obiectivele pe care vi le-ati propus si pentru orice ati lupta, orice ati vrea sa obtineti in viata si nu aveti inca are legatura cu progresul. El sta la baza a tot ceea ce da senzatia de implinire, satisfactie si dezvoltare personala.

Legea 4: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat spectacolul tau sa fie mai mare decat aplauzele

O performanta din ce in ce mai mare este esentiala pentru un progres durabil in viata. Daca ne cultivam talentele si devenim pragmatici avem parte de mai multe aplauze, de un public mai numeros. Acest lucru poate crea insa dependenta, iar tentatia va fi aceea de a ne organiza viata in jurul recunoasterii si pretuirii celorlalti si de a continua sa repetam ceea ce ne-a adus aplauze in loc sa evoluam si sa facem ceva nou, diferit. Atunci cand asa ceva se intampla, riscul este ca aplauzele sa devina mai importante decat imbunatatirea performantei. Cei mai buni oameni in toate domeniile se straduiesc in permanenta sa fie mai buni. Indiferent de cat de multe aplauze ar primi, ei vor lucra mereu pentru a-si imbunatati performanta. Trebuie sa lucram incontinuu pentru a depasi ce am realizat pana in momentul de fata si performanta va fi intotdeauna mai mare decat aplauzele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Legea 5: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat gratitudinea ta sa fie mai mare decat succesul

O gratitudine crescuta este esentiala pentru un progres durabil in viata. Numai un procent foarte mic de oameni inregistreaza succes in permanenta pentru o perioada lunga de timp. Aceste cateva persoane remarcabile recunosc faptul ca fiecare reusita vine cu ajutorul multor oameni si le sunt mereu recunoscatori acestora pentru sustinere. Si invers, multi oameni al caror succes inceteaza intr-un anumit moment ajung in situatia aceasta pentru ca s-au indepartat de toti cei care i-au ajutat candva si se vad pe sine ca fiind unica sursa a realizarilor personale, lucru total gresit. Recunoasterea permanenta a contributiei altora va face loc in mintea fiecarei persoane si in lume pentru un succes si mai mare. Vom fi motivati sa reusim mai mult de dragul celor care ne-au ajutat.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri