Afla care este zeita greaca a destinului tau si cum iti influenteaza aceasta soarta, dar si care sunt trasaturile de personalitate pe care ti le imprima zeita ta protectoare!

Sistemul de numerologie grecesc este unul inedit si interesant intrucat este asociat cu anumite principii grecesti filozofice si conceptuale. Acesta asociaza cifrele reprezentative din tabloul numerologic al unei persoane de sex feminin unei zeitati feminine. Conform numerologiei grecesti, destinul fiecarei persoane feminine se afla sub influenta unei zeite de factura feminina, rolul acestei zeitati fiind acela de a indruma persoana respectiva sa urmeze drumul care i-a fost sortit in viata. In acelasi timp, zeita protectoare a Destinului iti imprima trasaturi de caracter specifice, iti da posibilitatea de a actiona dupa propria vointa, te inzestreaza cu anumite abilitati, iti da posibilitatea de a face propriile alegeri si iti este calauzitoare pe calea care ti-a fost data.

Pentru a afla cine este zeita protectoare a destinului tau, trebuie sa-ti calculezi Cifra Destinului. Procedeul este extrem de simplu si l-am mai prezentat si in articole anterioare. Se aduna toate cifrele prezente in data completa de nastere – zi de nastere, luna, an - pana cand se obtine o singura cifra. Pentru o persoana nascuta in ziua de 7 martie 1975 , calculul Cifrei Destinului se face astfel: facem suma intre ziua de nastere (7), luna nasterii (3) si anul nasterii (1975). Prin urmare, adunam 7 cu 3 si cu 1975. 7 + 3+ 1+9+7+5= 32. Daca rezultatul este obtinut din doua cifre, cifrele se aduna intre ele. 32= 3 +2 = 5. Pentru persoana nascuta in 7 martie 1975, cifra Destinului este 5. Pentru persoanele care au cifra 1 ca cifra a destinului, Hera este zeita protectoare a destinului, pentru cei care au cifra 2 ca cifra a destinului - Hestia este zeita protectoare, pentru 3 ca numar al destinului - Selene, pentru 4- Artemis, pentru 5 - Atena, pentru 6 - Demetra, pentru 7 - Persefona, pentru 8 - Hebe, pentru 9 - Afrodita.


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Numerologie: Februarie 2023 – luna cu cifra universală 9 – închiderea unui ciclu! Lasă să plece ca să faci loc să vină

Numarul Destinului 1 - HERA este zeita protectoare a Destinului

Hera este sotia lui Zeus, regina peste zei, zeita respectata si temuta, cu un statut important in Olimp. Hera este asociata casniciei, ea este cea care protejeaza familia si caminul si are in grija sa destinul femeilor casatorite. Hera imprima caracterului tau un accent vulcanic, puternic, o inclinatie catre valorile familiale, dar si o oarecare inclinatie catre gelozie si posesivitate, intransigenta atunci cand vine vorba de a ierta pe cei care ti-au gresit. Esti o persoana fidela si nu ierti usor pe cel care te insala, mai ales daca i-ai daruit iubirea si increderea ta. Hera este cea care aduce in destinul tau casatoria, statutul de sotie si mama, statutul de persoana pe care cei dragi se pot baza la nevoie. Toate aceste roluri sunt extrem de importante pentru tine si esti dispusa sa faci orice pentru a ti le asuma cu onoare, poate chiar sa-ti minimalizezi alte dorinte interioare (precum dorinta de a atinge succesul profesional, etc). Hera ti-a harazit o viata familiala frumoasa. Implinirea ta vine prin familie, dar poti dezvolta si o cariera frumoasa. Ai aptitudini de lider.

Numerologie: direcții energetice pentru Ianuarie 2023. Prima lună a anului are energia universală 8. Timpul pentru A FACE (acțiune), A FI (asumare) ȘI A IUBI (ancorare)!   Numerologie: Energia lunii noiembrie 2022 stă sub semnul lui 8. Grație divină și infinitul posibilităților (de schimbare) din noi! Numerologie: Direcții energetice pentru OCTOMBRIE 2022, luna cu energia universală 7 - Unde înțelegi, acolo vindeci. Puterea introspecției!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri