Sa visezi ca esti aproape sau pe de-a-ntregul nuda este unul dintre cele mai comune vise pe care le au oamenii. Visele cu urmariri vorbesc despre anxietate in viata ta de zi cu zi. Visele in care iti cad dintii pot sa reflecte frica de a nu fi respinsa sau teama de imbatranire.

Exista si o explicatie mai directa a viselor cu urmariri. Acestea pot vorbi despre frica de a fi atacata, acesta fiind un vis mai comun pentru femei decat pentru barbati.

Interpretarea viselor in care zbori

Aceste vise fac parte din categoria "viselor lucide". Visele lucide sunt atunci cand devenim constienti ca suntem intr-un vis si nu in realitate. Cei care au trecut prin experienta zborului in vis, descriu o senzatie de fericire, exaltare si eliberare.

In realitate nu putem sa zburam, desigur. Astfel, aceste vise pot fi reprezentative pentru ceea ce trece dincolo de limitarile noastre fizice. Aceste vise mai simbolizeaza de asemenea o vointa si o minte puternica. Te simti de neinvins si simti ca nimeni nu iti poate dicta ceea ce esti capabila si ce nu. Aceste vise te lasa cu sentimentul placut si profund al eliberarii.

Daca in vis zbori cu usurinta, bucurandu-te de peisaj, atunci inseamna ca in viata de zi cu zi detii controlul asupra unei situatii. Te-ai ridicat deasupra a ceva. De asemenea poate sa insemne ca ai capatat o noua perspectiva asupra lucrurilor. Sa zbori in vis si de asemenea sa ai capacitatea de a controla zborul, inseamna o reprezentare a propriului tau sens de putere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Daca in vis ai dificultati in a te mentine la inaltime inseamna ca nu ai destula putere sa controlezi circumstantele in care te afli in viata reala. Copaci, fire electrice, munti pot fi obstacole pe care le intalnesti in timpul zborului. Aceste obstacole simbolizeaza ceva sau pe cineva care iti sta in cale in viata ta de zi cu zi. Trebuie de aceea sa identifici ce sau cine te impiedica sa mergi mai departe. Daca zbori cu dificultate, atunci inseamna ca nu ai destula incredere in tine.

Daca in timpul zborului iti este frica si ai sentimentul ca zbori prea sus, atunci inseamna ca iti este frica de provocari si de success. Poate ca nu esti pregatita sa faci urmatorul pas.

Interpretarea viselor in care esti in cadere

Aceasta este una dintre cele mai comune teme in lumea viselor. Caderea este un indicator al nesigurantei, a anxietatilor. Te simti coplesita si simti ca nu mai poti controla o situatie in viata reala.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri