'Se facea ca'... Descopera semnificatiile fasinante ale celor mai frecvente si ascunse vise!

12:06, 14 Iunie 2011 publicat în Lifestyle

Sa visezi ca esti aproape sau pe de-a-ntregul nuda este unul dintre cele mai comune vise pe care le au oamenii. Visele cu urmariri vorbesc despre anxietate in viata ta de zi cu zi. Visele in care iti cad dintii pot sa reflecte frica de a nu fi respinsa sau teama de imbatranire.

Astfel de vise apar atunci cand in viata reala traim situatii cand vrem cu orice pret sa ii impresionam pe ceilalti si sunt generate de astfel de anxietati. Poate ca te afli la un nou loc de munca sau poate ca ai intrat intr-o noua relatie cu cineva.

Nuditatea mai simbolizeaza si faptul ca ai fost prinsa cu garda jos. Sa te visezi nud la serviciu de exemplu, inseamna ca nu te-ai pregatit suficient de bine pentru o tema ce ti-a fost data. Cu toti ochii atintiti asupra ta, iti este teama ca nu te-ai pregatit suficient de bine pentru un anumit task. Mai sunt si visuri cand suntem nud si totusi nimeni din jurul nostru nu observa asta. Daca si in visul tau s-a intamplat la fel, atunci inseamna ca fricile tale sunt toatal nefondate. Probabil ca tu amplifici anumite temeri.

Citeste si:
Sindromul Peter Pan la maturitate
Sindromul Peter Pan la...

Daca te visezi mandra de goliciunea ta, atunci aceasta simbolizeaza libertate nerestrictiva si faptul ca nu ai nimic de ascuns fata de nimeni si ca esti mandra de ceea ce esti. Visul tau vorbeste despre onestitate si despre deschidere.

Interpretarea viselor in care esti urmarita

Visele cu urmariri sunt una dintre cele mai comune teme si vorbesc despre anxietate in viata ta de zi cu zi. In astfel de vise, scenariul este acelasi. De obicei, tu esti urmarita de un atacator, un animal, un monstru sau alta figura necunoscuta care vrea sa iti faca rau sau chiar sa iti ia vaiata. In consecinta tu fugi, te ascunzi si incerci sa scapi de urmaritor.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Actiunile tale arata cum reactionezi si in viata de zi cu zi in fata stimulrilor negativi si in fata stresului. In loc sa controlezi situatia, visul tau indica faptul ca ai tendinta de a fugi, de a te ascunde de probleme in loc sa le faci fata. Intreaba-te si cine este urmaritorul tau. Lamurind acest aspect, s-ar putea sa detii o intelegere mai buna a sursei care genereaza anxietatile tale.

Urmaritorul poate sa reprezinte in acelasi timp un aspect din tine insati. Poate sa reprezinte propriile tale sentimente de furie, gelozie, frica si chiar iubirea se poate manifesta sub forma unei figuri ameninatatoare. Intreaba-te ce este acel ceva de care vrei sa fugi.

Daca in visul tau tu esti cea care urmareste, atunci visul poate vorbi despre ambitia de a obtine ceea ce vrei. Sau ca te afli in urma si vrei sa recuperezi.

Conteaza enorm si sa iti amintesti care e distanta dintre tine si urmaritorul tau, fiindca aceasta indica cat de apropiata iti este problema respectiva. Problema te va urmari pana in momentul cand te vei opri ca sa o infrunti.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri