'Se facea ca'... Descopera semnificatiile fasinante ale celor mai frecvente si ascunse vise!

Sa visezi ca esti aproape sau pe de-a-ntregul nuda este unul dintre cele mai comune vise pe care le au oamenii. Visele cu urmariri vorbesc despre anxietate in viata ta de zi cu zi. Visele in care iti cad dintii pot sa reflecte frica de a nu fi respinsa sau teama de imbatranire.

Caderea poate sa reflecte ceea ce se intampla in relatia ta de iubire sau in mediul de la serviciu. Atunci cand cazi, nu exista nimic ce poti face pentru a stopa caderea iar acest sentiment poate fi usor pus in legatura cu ceva ce ti se intampla in viata de zi cu zi.

De asemenea, visele in care cadem pot sa simbolizeze sentimentul de inferioritate pe care il avem intr-o situatie. Se poate sa iti fie teama de un esec la serviciu sau in iubire. Se poate sa iti fie teama ca iti vei pierde notorietatea.

Dupa Freud, "caderea in vis" indica alunecarea totala vraja impulsurilor sexuale. Interpretarea biblica a viselor in care cadem are o perspectiva negativa, insemnand ca aceste vise ar reflecta purtarea ta in neconcordanta cu etica religioasa.

Visele in care cadem apar in mod tipic mai ales in prima parte a somnului. Visele in aceasta etapa a somnului sunt acompaniate de spasme ale muschilor bratelor, picioareleor sau ale intregului corp. Uneori, atunci cand visezi ca esti in cadere, intregul corp tresare si atunci te trezesti brusc, activandu-se un mecanism de aparare in fata pericolelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Interpretarea viselor in care iti cad dintii

Aceste vise sunt poate cele mai comune. Scenariul tipic este ca iti tii dintii cazuti cu mana. Ei cad unul cate unul. Aceste vise nu doar ca ingrozesc si socheaza, dar te lasa pentru multa vreme cu amintirea visului. Deci, ce inseamna?

Una dintre perspective este aceea ca visele in legatura cu dintii reflecta anxietatile tale legate de felul cum arati si de felul cum ceilalti te percep. Aceste vise pot sa reflecte frica de a nu fi respinsa, teama de imbatranire sau de impotenta sexuala. Cercetatorii au gasit chiar ca in timpul menopauzei, femeile au dese vise in care le cad dintii. Astfel, aceste vise sunt puse in legatura cu teama de imbatranire si depierdere a atractivitatii, fiindca dintii sunt un important aspect al atractivitatii si a felulului cum te prezinti celorlalti.

O alta explicatie a acestor vise se poate regasi in frica ta de a nu te face de ras intr-o anumita situatie, fiindca visele sunt pana la urma o exagerare a grijilor si anxietatilor noastre. Poate te simti nepregatita pentru o anume cerinta. Cu toate acestea, vei afla ca temerile tale sunt nefondate, in cele mai multe cazuri. Ceea ce se intampla in mintea noastra este cu mult mai rau decat ceea ce este de fapt, realitatea.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri