Sa visezi ca esti aproape sau pe de-a-ntregul nuda este unul dintre cele mai comune vise pe care le au oamenii. Visele cu urmariri vorbesc despre anxietate in viata ta de zi cu zi. Visele in care iti cad dintii pot sa reflecte frica de a nu fi respinsa sau teama de imbatranire.

Este extrem de interesant faptul ca oameni apartinand unpr culturi diferite care au avut experiente diferite in viata, oameni cu varste diferite pot sa impartaseasca teme comune care le apar in somn astfel, interpretarea viselor devenind un subiect fascinant.

Mintea umana este capabila sa genereze si sa inventeze miriade de imagini cu toate acestea, noi oamenii impartim teme similare in visele noastre. Ceea ce ne poate reaminti ca in esenta, nu suntem deloc asa de diferiti. Una dintre cele mai cunoscute carti ale lui Mircea Eliade, cel care a fost printre primii ce au analizat cultura oamenilor din perspectiva mitica, este de altfel volumul “Mituri, vise, mistere”. Visele noastre sunt pana la urma, mai mult decat experiente personale, unice. Ele sunt uneori experiente comune, sunt incarcate de mituri si simboluri care apartin intregii civilizatii. De aceea interpretarea viselor gaseste raspunsuri comune pentru teme care ne apar in vis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Psihologii spun ca visele comune pe care le avem ne conecteaza pe noi ca rasa umana, fiindca fiintele umane impartasesc griji, sperante, frici si conflicte ce ne caracterizeaza pe toti.

Vom incerca astfel sa gasim interpretarea viselor care ne apar cel mai des in somn. Despre ce ne vorbesc ele?

Interpretarea viselor in care apari nuda

Sa visezi ca esti aproape sau pe de-a-ntregul nuda este unul dintre cele mai comune vise pe care le au oamenii. Mergi pe strada, la serviciu, te afli in anumite circumstante si de-o data iti constientizezi nuditatea. Nuditatea simbolizeaza o multime de lucruri, insa acestea depind de situatiile din viata ta reala.

Asadar, interpretarea viselor cu goliciune poate sa mearga in mai multe directii, evident. Daca devii foarte palida la realizarea ca esti dezbracata, poate sa reflecte vulnerabilitatea sentimentelor tale de rusine. Poate ca ascunzi ceva si iti este teama ca ceilalti ar putea sa vada aceste secrete. In sens metaforic, hainele sunt modul prin care ne ascundem. In functie de hainele pe care le porti iti poti ascunde identitatea reala si poti fi altcineva. Dar fara ele, tu esti la vederea celorlalti. Esti expusa si lipsita de aparare.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Atunci, interpretarea viselor cu goliciune se poate referi la faptul ca incerci sa fii altcineva decat esti tu cu adevarat sau ca iti este frica sa nu fii denigrata sau ridiculizata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri