Grupa sangvina iti poate dezvalui nu doar trasaturile generale de personalitate, ci si felul in care personalitatea se reflecta in comportamentul tau profesional. Afla si tu ce spune grupa sangvina despre personalitatea ta profesionala:

Grupa sanguina AB – In personalitatea celor care au grupa sangvina AB se imbina atat caracteristici ale celor cu grupa A de sange, cat si caracteristici ale celor cu grupa B de sange. Persoanele cu grupa sanguina AB sunt atat emotive, cat si sociabile. Sunt rezervate, dar si comunicative. Sunt tipul de persoane pe care te poti baza si in care poti avea incredere. Sunt constiincioase. Isi asuma responsabilitatea actiunilor lor si se descurca cu brio in ceea ce fac atata timp cat sarcinile pe care le au de onorat nu sunt peste posibilitatile lor. Sunt versate si au o gandire strategica. Cand li se cere prea mult, clacheaza. Chiar daca au uneori un aer distant sau arogant, au spirit colegial si isi ajuta partenerii de echipa daca li se cere ajutorul. Fac parte din tipul angajatilor care asteapta rabdatori pana cand va sosi ziua in care cei din jur isi vor da seama de valoarea lor. Au talentul cuvintelor vorbite si spun ceea ce trebuie atunci cand este momentul cel mai potrivit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Printre profesiile care li se potrivesc se numara cele de avocat, profesor, specialist in vanzari, asistent social,coregraf, functionar public, pedagog, psiholog, barman, etc.

Grupa sanguina 0 – Cei care au grupa sangvina 0 sunt dinamici, energici, deschisi, sociabili, dar si extrem de flexibili si adaptabili. Se plictisesc cu usurinta si sunt atrasi de profesii care le ofera diversitate. In acelasi timp, se lasa antrenati de activitati stimulante ce exclud monotonia si rutina. Au idei multe pe care le pun imediat in practica. De multe ori, nu le finalizeaza insa. De ce? Renunta usor si le lipseste perseverenta. Isi expun deschis opiniile si nu se feresc sa spuna ceea ce gandesc. Isi doresc sa fie remarcati si apreciati pe plan profesional. Mizeaza pe calitate in defavoarea cantitatii. Competitia ii stimuleaza si se descurca onorabil atunci cand vine vorba de a-si demonstra calitatile profesionale prin intermediul concursurilor si a intrecerilor de diverse categorii. Schimbatori, nu stau prea mult loc intr-un timp si au tendinta de a-si schimba jobul periodic, cautand “altceva’.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Printre profesiile care li se potrivesc se numara cele de politician, orator, agent de bursa, purtator de cuvant, ministru, sportiv, aviator, arheolog, dansator, etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri