11 Martie 2011 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Varsta sufletului este total diferita de varsta trupului. AFLA SI TU CARE ESTE VARSTA TA SPIRITUALA!

2.Sufletele - copil

Sufletele copil se tem sa experimenteze noul, fiind reticente in fata schimbarii. Una din lectiile cele mai importante pe care le au de invatat sufletele copil este cea a supravietuirii si a integrarii lor in aceasta lume. In succesiunea lor de vieti, sufletele copil incearca sa se acomodeze cu viata intr-un trup omenesc. Nu au amintiri din alte vieti, iar subconstientul lor este “curat”, fara pata, neincarcat de responsabilitati, karme, dureri, trauma. Sufletele copil isi traiesc viata intens, bazandu-se in mod deosebit pe instincte. De asemenea, Sufletele-Copil nu au un rol social puternic sau bine definit.

Un soi de naivitate primitiva ii descrie cel mai bine existenta, iar viziunea sa asupra vietii este una cat de poate de simplista. Sufletul-Copil ii percepe pe cei din jurul sau ca fiind fiinte identice lui. In momentul in care intre el si ceilalti diferentele isi spun cuvantul, apar confuzia si sentimentul de ostilitate. Reactiile sale in fata situatiilor de viata sunt limitate, de multe ori insotite de frica, panica, fuga sau atacuri nejustificata impotriva celor care le creeaza. In general, reactiile sufletelor copil sunt limitate. Sufletele copil sunt incapabile sa dea dovada de sensibilitate si intelegere a chestiunilor morale, etice. Ca si copiii, pot sa faca rau, sa minta, sa insele fara sa-si dea seama ca ceea ce au facut este rau. Sufletele copil sunt lipsite de maturitatea si experienta unui suflet in varsta, de a carui indrumare au nevoie. Necesitatile lor sunt elementare, iar perceptiile lor asupra lumii naive. Majoritatea sufletelor copil de pe planeta se afla in triburile primitive si formeaza 1% din populatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

3.Sufletele tinere

Sufletele tinere au entuziasm, optimism, potentialitate. Se implica. Actioneaza. Au indrazneala. Aplomb. Curaj. Nesabuinta. Totul pentru ele inseamna descoperire. Sufletele tinere nu accepta sa fie indrumate si nici sa le spui ce au de facut. Au maniera proprie in care fac lucrurile. Cred ca totul este posibil si ca pot avea ceea ce vor. Au impresia ca sunt atotstiutori. Sunt impacientati si fara rabdare. Le place sa descopere, sa exploreze, sa testeze noi drumuri. Isi testeaza in permanenta limitele fara a intelege cu exactitate care sunt propriile limite. Nu constientizeaza gradul lor de conectare la univers. Statutul reprezinta o chestiune extrem de importanta pentru ei. De asemenea, lumea externa reprezinta pentru aceste suflete principalul punct de atractie al vietii.

ACUM este pentru aceste suflete o chestiune de TOTUL sau NIMIC. Mai mult decat alte varste ale sufletului, pot ajunge sa realizeze multe lucruri. Reusesc sa se dezvolte personal, profesional, financiar. Din sufletele tinere se nasc geniile, marii lideri ai lumii, oameni de afaceri cu viziune, fondatorii imperiilor gigant. Sunt atrase de stralucirea si opulent exterioara. Pentru ei lumea este impartaita in Eu si Tu, dorindu-si ca ceilalti sa le semne. Lectia pe care trebuie sa si-o insuseasca este aceea de a invata cum sa se impuna, cum sa armonizeze cu lumea din jurul lor. La nivel fizic, din cauza unei tinereti agitate si zbuciumate, sufletele tinere au tendinta de a imbatrani intr-un mod nu tocmai frumos. Pentru ca isi doresc sa fie placuti de ceilalti si perceputi ca fiind atragatori, vor incerca sa isi pastreze aparenta tineretii prin diverse metode (tratamente de infrumusetare, operatii estetice, etc.). Majoritatea populatiei globului este reprezentata de suflete tinere.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri