Este un 'adevar' general valabil, uneori o spunem ca pe o gluma, alte ori este ultima replica o 'lovitura sub centura': 'Barbatii nu isi doresc nimic altceva decat sa faca sex'.

Despre “acel ceva” care poate schimba in bine dinamica unei relatii, ne vorbeste psihologul Dr. Paul Dobransky, pe blogul sau. Paul Dobransky este cunoscut in intreaga lume si a fost citat si intervievat de catre cele mai celebre publicatii si institutii de media intre care: Men’s Health, Cosmopolitan, CNN, Chicago Tribune, Elle, CBS si altele. Astfel, site-ul sau constituie o importanta sursa de informare pentru toti cei care vor sa se descopere pe ei insisi si modalitatile prin care isi pot imbunatati viata de cuplu.

“ <<Barbatii nu isi doresc nimic altceva decat sa faca sex>> este propozitia care apare in mass-media ori de cate ori se intampla ceva senzational in jurul vreunei vedete - politician, actor sau sportiv - care este prinsa ca si-a inselat nevasta. In talk-show-uri, mereu intrebarea este aceeasi: De ce insala barbatii?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

<<Fiindca barbatii vor sex>>, acesta este cel mai comun raspuns. Sau <<fiindca barbatii au un ego fragil>>. Totusi, fara a se face speculatii cu privire la situatii specifice, putem sa spunem ca exista si o alta explicatie dar pe care nimeni nu o mentioneaza niciodata", spune psihologul. Dobransky este decis sa ne spulbere o parere impusa cultural. Exista ceva ce barbatii isi doresc mult mai mult decat sa faca sex.

Barbatii vor sa fie admirati.

"Acesta este cu adevarat “acel ceva” pe care barbatii si-l doresc cu cea mai mare ardoare din partea sotiilor sau iubitelor. De fapt, admiratia este componentul "cheie" in ceea ce priveste si atractivitatea sexuala. Trebuie sa luam in considerare faptul ca in cuplurile unde exista admiratie sincera, cei doi fac si sex, mai des si mai bine.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cele mai încurajatoare citate despre succes Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Totul se explica prin diferenta dintre instinctele feminine si masculine", explica Dr. Paul Dobransky.

"Instinctiv, barbatii isi doresc sa fie admirati pentru munca lor, pentru cariera lor, sau mai bine-zis, pentru <<misiunea>> lor de barbati. Iar misiunea unui barbat se confunda cu menirea lui in viata, este ocupatia care il face sa se simta important. Poate sau nu poate fi jobul lui, aceasta misiune. Poate sa fie contabil in fiecare zi dar in weekend poata sa fie antrenorul unei echipe de tineri hocheisti. Misiunea lui poate fi contabilitatea dar poate sa fie si pasiunea lui pentru hochei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri