11 Martie 2011 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Varsta sufletului este total diferita de varsta trupului. AFLA SI TU CARE ESTE VARSTA TA SPIRITUALA!

4.Sufletele mature

Sufletele mature se implica trup si suflet in problemele lumii, insa in conditii de stres au nevoie de un refugiu linistit in care sa se poate reculege. Sufletele mature nu sunt atasate atat de mult de lucruri materiale, cautand mai mult confortul spiritual. Au un simt al moralitatii foarte bine dezvoltat. Sunt atasate puternic de ideea de libertate, insa prefera sa se lase dominate decat sa lupte pentru libertate sau sa fie violente. Detin simtul umorului, fac adesea glume si sunt capabile sa rada cu usurinta, din toata inima. Sufletele mature traiesc intens, dramatic, avand totodata senzatia ca ceva le lipseste, ca nu pot fi cu adevarat fericite pe acest pamant.

Sufletele mature cauta o semnificatie chiar si in lucrurile cele mai simple, mai banale. Incearca sa inteleaga tot ce vine in contact cu ei. Isi doresc sa CUNOASCA. De multe ori sunt autodidacte, preferand sa descopere prin metode proprii. Sufletele mature au o structura psihologica complexa. De aceea, nu vor fi ferite de confuzie. Sunt atrase de introspectie, avand tendinta de a percepe lucrurile in functie de ceea ce au trait sau ceea ce se afla in interiorul lor. Se cufunda in interiorul lor atunci cand se simt amenintati sau in pericol. Simt adesea nevoia sa se exprime, sa se “gaseasca” pe ei insisi”. In mintea sufletelor mature se nasc adesea intrebari despre sensul vietii, fiind deschise unor domenii precum filozofie, psihologie, arte, etc. Au o mare capacitate de empatie si ii percep pe ceilalti asa cum s-ar percepe pe ei insisi. Sufletele mature sunt atasate de ideea de relatie si au tendinta de a dramatiza lucrurile din punct de vedere emotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

5.Sufletele Batrane (in varsta)

La fel ca si sufletele tinere sau mature, si sufletele batrane pot avea un rol de conducere. Ele prefera insa sa conduca din umbra, intr-un mod pacifist, linistit, mai mult intelectual, artistic, etc, care nu le solicita implicarea totala. Sunt individualiste si considera ca oamenii pot face ceea ce vor atat timp cat nu fac rau nimanui si nu ranesc pe nimeni. Se percep pe ele insele, dar si pe ceilalti, ca facand parte dintr-un intreg. Nu vor sa transforme lumea, ci vor sa o lase SA FIE. Dispun de intelepciune si de un mod profund de a intelege sensul vietii.

Atitudinea generala a sufletelor batrane este in general una detasata. Pentru ca au senzatia ca au experimentat mai totul, sufletele batrane se confrunta adesea cu plictiseala, lipsa de rabdare, iritabilitate. Sufletele batrane dispun insa de intelepciune. Reusesc, mai mult decat celelalte varste, sa vada imaginea de ansamblu. Ele isi traiesc viata prin intermediul constiintei. Chiar daca s-au bucurat din plin de el, sexul nu mai reprezinta o prioritate atat de mare pentru sufletele batrane. Intr-o relatie de iubire, Sufletele-Batrane urmaresc comunicarea la nivel spiritual. Afectiunea pe care o afiseaza este mai rezervata, insa mai delicata, mai tandra.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sufletele batrane pun mare pret pe comunicarea si legaturile insesizabile care se creeaza intre oameni. Sufletul batran are tendinta de a se retrage din planul fizic, nedorindu-si sa mai investeasca in lucruri pe care le percepe a fi efemere. Cu un suflet batran legaturile spirituale se creeaza usor. Sufletele batrane dispun de curatenie spirituala. Rareori sunt imorale. Nu acorda importanta aspectului material al vietii. Gandurile, comportamentul si sentimentele Sufletelor in varsta sunt rareori rau intentionate. Au uneori idei fantastice, dar nu si energia de a le pune in practica. Par a fi non-atasate de ceea ce se intampla in jurul lor. In timp de razboi, prefera neutralitatea si aleg sa nu se implice. La nivel fizic, sufletele batrane fie imbatranesc premature, fie insesizabil. Lectia pe care o au de invatat sufletele batrane are de-a face cu “a fi”.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Va recomandam sa rasfoiti paginile site-ului Michael Teachings daca doriti sa aflati informatii complexe despre Varstele Sufletului.

Image main Gerd Altmann /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri