Da. Sunt femeie, am 27 de ani si sunt dependenta de fericire. Am avut o copilarie tenebroasa si o adolescenta confuza ce promitea sa ma transforme intr-un adult inadaptat, cu tulburari de comportament permanente.

Material vorbind nu am nimic mai mult decat aveam inainte, dar la momentul de fata ma consider cea mai bogata femeie din lume! Sunt fericita pentru ca nu am nevoie de motive ca sa fiu – pentru mine e o stare de fapt constanta.

Am castigat-o pentru ca ma bucur de tot ce am, pun iubire in relatiile mele si in orice lucru pe care-l fac. Am invatat sa pretuiesc orice ma inconjoara si sa fiu pe de plin recunoscatoare.

Cel mai greu e sa nu las vechile fantasme sa ma recucereasca, dar reusesc hranind-mi constant fericirea si astfel devin tot mai puternica. Ar fi mult mai usor sa ma las prada lor si sa traiesc o viata in umbra, controlata de frica. Dar am ales sa lupt neobosita pentru fericire clipa de clipa! Declar iubire vesnica fericirii si ma simt implinita pe toate planurile. N-am nevoie de motive, important este ca vreau si nu iau nimic de a gata – ci mi-o cladesc cu propriile forte, vise si sperante! Acoda-ti o sansa si o vei trai si tu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Un articol de Anamaria-Luiza Mehedinti

Foto front si main: Dreamstime

Nota: Acest articol face parte din seria materialelor pe care Garbo.ro le publica in martie, pentru a pune aceasta luna sub semnul feminitatii. Anamaria-Luiza este una dintre castigatorele concursului de creatie organizat de revista Garbo in colaborare cu editura Cununi de Stele.

“Sper ca cititoarele Garbo sa fie inspirate de mesajul articolului meu, care are ca si scop celebrarea puterii interioare a femeii”, ne-a marturisit Anamaria.

Lista tuturor castigatoarelor o puteti consulta

aici

. Urmariti Garbo, pentru a citi si alte povestiri interesante, scrise de catre cele mai talentate cititoare ale noastre.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri