Am fost foarte emotionata si indragostita in ziua in care noi doi ne-am casatorit. Atat de emotionata si de indragostita, incat in mai toate fotografiile de la nunta par un rac fiert in apa clocotita. Pot spune cu sinceritate ca ziua nuntii a fost cea mai frumoasa zi din viata mea.

Pot spune ca am avut amandoi suficienta vointa si iubire sa reparam vasul iubirii noastre si chiar sa-l curatam de mizeriile trecutului, ca sa poata straluci din nou.

Am invatat cu adevarat ce inseamna a ierta cu tot sufletul si neconditionat. Am devenit mai intelegatoare, mai rabdatoare si mai calma, mai toleranta si, in final, mai puternica.

Am invatat sa nu mai ma supar din orice fleac ca un copil rasfatat. Am invatat cand sa tac si cand sa fac o gluma buna care poate dezamorsa orice stare conflictuala. In final, el este cel langa care ma simt relaxata si pe deplin bucuroasa, cel care inca ma mai face sa rad cu gura pana la urechi, si tot el imi este si cel mai bun prieten. El este singurul care poate sa-mi citeasca gandurile si sa-mi termine frazele.

Tot el este si tatal baietelului meu de vanilie. Am uitat sa va spun. Avem impreuna un baietel care indiferent cat de murdar este, tot a vanilie miroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

O prietena mi-a spus ca primii sapte ani de casnicie sunt decisivi. Nu cred in cifre magice, dar stiu multe cupluri care nu au depasit pragul celor patru ani de casnicie. Pentru mine, un singur lucru este cert: noi nu putem trai unul fara celalalt. Ne iubim intr-un mod ciudat, dar profund si inseparabil. Aniversarea celor opt ani de casatorie ne-a gasit tot impreuna, ca niste soldati raniti, dar mai vii si mai indragostiti ca niciodata.

Dupa opt ani, pot spune ca o casnicie este ca o copila fragila si foarte bolnavicioasa care poate muri in orice clipa, daca nu i se acorda atentia cuvenita. In acel moment, tu trebuie sa te apuci voiniceste sa o resuscitezi. Cand ai obosit, trebuie sa vina el si sa faca asta si apoi impreuna, pana cand moartea va va desparti. Si povestea ta de dragoste se poate termina cu: “si au trait fericiti, pana la adanci batraneti”.

Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Un articol de Ana Maria Barbu

Nota: Acest articol este primul din seria materialelor pe care Garbo.ro le publica in martie, pentru a pune aceasta luna sub semnul feminitatii. Ana Maria este una dintre castigatorele concursului de creatie organizat de revista Garbo in colaborare cu editura Cununi de Stele. Articolul ei a fost ales pentru ca ilustreaza in mod semnificativ, realist si in acelasi timp emotionant, IUBIREA. Speram sa apreciati si voi aceasta frumoasa poveste de viata. Lista castigatoarelor o puteti consulta aici. Urmariti Garbo, pentru a citi si alte povestiri interesante, scrise de catre cele mai talentate cititoare ale noastre.

Foto front si main: Shutterstock

Imagine interior articol: joncandy/ grafica


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri