In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac autohton, produs al unei civilizatii milenare, sub o forma succinta, dar si cuprinzatoare in acelasi timp.

Maimuta (14 – 23 octombrie)
Nu e foarte transparenta in ceea ce priveste actiunile sale, este in schimb agera la minte si are o inclinatie nativa spre tot ceea ce inseamna comert. Defectul sau capital este de a arunca o lumina proasta asupra propriei persoane.

Delfinul (24 octombrie – 2 noiembrie)
Hotarat si activ, nu sta mult pe ganduri inainte de a intra intr-o afacere, de orice natura ar fi ea si oricare ar fi riscurile pe care le implica. Pasionat si vicios, are numeroase experiente amoroase. Este cam cheltuitor.

Turnul (3 – 12 noiembrie)
O fire blanda si politicoasa, cu gusturi artistice foarte dezvoltate. Delicat si posesiv, este profund atasat de prieteni si nu el va fi cel care va pleca primul.

Leul (13 – 22 noiembrie)
Darz si neclintit pe pozitii, faptul ca nu-si gaseste un adversar pe masura il intristeaza profund. E o tipologie intotdeauna interesanta, imaginativa si cu toane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Pustnicul (23 noiembrie – 2 decembrie)
Fire supusa, caracter puternic, izolat si avangardist. Are inclinatii savante si nu este in niciun caz un simplu diletant.

Scoica (3-12 decembrie)
Retrasa, inteleapta, demna, are propriile ei opinii asupra vietii, rezultate in urma experientelor personale ori ale altora. Ii puteti impartasi orice, e un bun auditor si elev, dar nu va asteptati la reciprocitate din partea ei.

Metalul (13 – 21 decembrie)
Este un om dur si rece, asemeni unui metal. Cu toate acestea, nu apare niciodata in adevarata sa lumina, ci dimpotriva, pare sociabil si maleabil, impresie sustinuta in special de marea sa elocventa.

Funia (22 – 31 decembrie)
O fire puternica si care sprijina in mod firesc eforturile celorlalti, ceea ce ii atrage multa simpatie sincera si foarte durabila. Nu abuzati insa de ajutorul sau, caci nu-l faceti astfel intr-atat de fericit pe cat credeti.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Lotusul (1 – 10 ianuarie)
Fermecator, este avantajat de aceasta calitate pe plan sentimental si in ceea ce priveste cariera sa. Da dovada de multa demnitate in orice situatie si este loial prietenilor si persoanei iubite.

Arcasul (11 – 20 ianuarie)
Cufundat in adanci reverii, rar are contacte consistente cu realitatea. Ii plac enigmele si misterele si isi impune adeseori vointa in fata celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri