In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac autohton, produs al unei civilizatii milenare, sub o forma succinta, dar si cuprinzatoare in acelasi timp.

Sarpe (1 – 10 iulie)
Impulsiv, extremist si inconstant in atitudini, nu invata niciodata nimic din experientele sale. Pentru el cele mai importante sunt intotdeauna cerintele momentului si de aceea linia sa de conduita devine foarte neclara.

Broasca testoasa (11 – 21 iulie)
Sensibila si timida, isi cauta protectia atunci cand e cazul in carapacea sa impenetrabila. Nu iese din ea decat cu mare prudenta, iar cand se ataseaza de cineva ii ramane pentru totdeauna loiala. Locul central in existenta sa il ocupa familia si prietenii.

Cainele (22 iulie – 1 august)
E agreabil, generos si curajos in fata pericolelor. Ii plac laudele si o viata linistita si se devoteaza persoanelor la care tine.

Vanatorul (2 – 12 august)
Binedispus, darz si autoritar, are un dezvoltat simt al afacerilor. Va face cariera relativ usor si va ajunge in varful ierarhiei. Este evlavios si razbatator si are un unic ideal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Ursul (13 – 23 august)
Este generos cu prietenii si isi imparte bucuriile cu acestia, atunci cand le are. Se incanta ca un copil (sau ca ursul la miere) de tot ceea ce vede si doreste imediat sa aiba lucrurile care ii plac. Este foarte curajos si dispune de o sanatate cat pentru 2.

Fecioara (24 august – 2 septembrie)
Motorul activitatilor ei este permanenta nemultumire de sine si de aceea va fi o fire perfectionista si cercetatoare, indiferent de domeniul ce constituie obiectul preocuparilor sale. Este discreta, inteleapta si culta.

Pana (3 – 12 septembrie)
Dar al vorbirii si al scrisului, de care se foloseste din plin, caci isi doreste o cariera si o existenta pline de faima. Multiple posibilitati de afirmare.

Randunica (13 – 23 septembrie)
Ceea ce conteaza pentru ea cel mai mult este o viata ordonata si armonioasa – si randunica se comporta ca atare, firea ei afectuasa si senina trezind o simpatie puternica peste tot.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Balanta (24 septembrie – 3 octombrie)
O fire morala, meditativa, ce isi analizeaza toate actiunile si care isi bazeaza faptele numai pe judecati chibzuite. Nu poate fi determinata sa faca ceva prin impunere cu forta fizica ori de alta natura.

Uliul (4 – 13 octombrie)
Altitudinea la care planeaza ii ofera o perspectiva mai vasta si o gandire mai clara ca a celorlalti. Aceasta nu-l impiedica sa-si urmareasca si interesele mai terestre. Uneori da dovada de impertinenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri