Daca ati ajuns in punctul in care fara voie sunteti din nou pe piata, nu este momentul sa va cufundati in "borcanul cu melancolie" ci sa descoperiti oameni noi si interese noi. Optiunile nu lipsesc, lipseste doar curajul.

Noul site MyConnections.ro este croit intocmai pe nevoile personale ale acestor oameni "liberi" din nou, cu sau fara voia lor, care vor sa cunoasca semeni din aceeasi lume, sa-i descopere si sa fie descoperiti in siguranta. Toate acestea se vor intampla in noul club online, care nu se teme sa se comunice ca fiind exclusivist. Pentru ca isi selecteaza atent membrii dupa criterii riguroase. Pentru ca isi propune sa gazduiasca profiluri alese intr-o lume virtuala, pe care are puterea de-a o transforma in orice moment norocos in cea mai frumoasa realitate pentru oaspetii sai - gasirea unui prieten sau a unui partener de drum lung.

Daca ati ajuns in punctul in care fara voie sunteti din nou pe piata, nu este momentul sa va cufundati in “borcanul cu melancolie” ci sa descoperiti oameni noi si interese noi. Optiunile nu lipsesc, lipseste doar curajul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri