Iti prezentam o minicolectie a celor mai neobisnuite legi legate de actul sexual:

Din punct de vedere legal, nicunui barbat din Alexandria, Minnesota, nu ii este permis sa faca dragoste cu sotia sa daca a consumat anterior ceapa, usturoi sau peste, iar respiratia sa a capatat un miros neplacut. Daca sotia solicita acest lucru, barbatul este obligat prin lege sa se spele pe dinti inainte de a-si saruta sotia.

In Guam, o insula aflata in vestul Oceanului Pacific, virginelor le este interzis prin lege sa se casatoreasca. Exista anumiti barbati al caror job este acela de strabate meleagurile insulei si a intretine relatii sexuale cu tinerele virgine. Tinerele ii platesc pe acesti barbati, multumindu-le astfel pentru privilegiul de a face dragoste cu ele pentru prima oara.

In Florida, tinerilor care nu sunt casatoriti legal le este interzis sa locuiasca in aceeasi casa si sa intretina raporturi sexuale. Daca tinerii locuiesc separat, raporturile sexuale intre acestia nu mai sunt considerate o ilegalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

In Willowdale, Oregon, exista o lege conform careia, in timpul actului sexual cu sotia sa, un barbat nu-i poate sopti in ureche partenerei sale lucruri si cuvinte deocheate.

In unele tari din Orientul Mijlociu, este recunoscuta drept valida urmatoarea lege islamica: “Dupa ce ai avut relatii sexuale cu un miel, este interzis sa-i mananci carnea”. Nu actul sexual in sine, ci consumarea carnii animalului respectiv este considerata a fi un pacat de moarte.

Intr-un orasel din Wisconsin barbatilor le este interzis prin lege sa descarce o arma daca partenera lor tocmai se afla in timpul unui orgasm.

Musulmanilor le este interzis sa priveasca organele genitale ale unei persoane decedate, aceasta lege aplicandu-se chiar si antreprenorului de pompe funebre sau persoanei responsabile de funeralii. Organele sexuale ale celui decedat trebuie acoperite in permanenta cu o caramida sau o bucata de lemn.

In Romboch, Virginia, este ilegal sa initiezi un act sexual daca in incapere luminile sunt aprinse.

In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea.

In Cali, Columbia, femeia este obligata prin lege sa intretina raporturi sexuale doar cu sotul sau. Atunci cand tanara casatorita si partenerul sau de viata fac dragoste pentru prima oara, mama tinerei trebuie sa fie prezenta in incapere, ca martor al evenimentului.

In New Mexico, legea este de partea actului sexual initiat intr-o masina parcata. Cu o singura conditie insa: masina sa dispuna de draperii, iar draperiile sa fie lasate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri