14 Ianuarie 2011 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe

Fiinta umana este cu siguranta o fiinta multidimensionala. Se poate misca si supravietui in umea fizica. Poate gandi. Se poate exprima. Poate crea. Poate alege pentru el. Poate exista deasupra limitelor sale fizice. Poate exista spiritual. Dincolo de corpul sau fizic si material, corpul energetic este capabil sa interactioneze cu frecventele lumii care se afla in jurul sau, cu energia pamantului, cu campurile cosmice electromagnetice, cu campurile electromagnetice ale fiintelor cu care intra in contact.

La un nivel subconstient si apoi constient putem avea ceea ce ne dorim. Putem transfera campului energetic care ne inconjoara imaginile pe care le construim la nivel mental. Putem avea o aura sanatoasa si frumoasa, o putem curata si intari prin puterea mintii, a vointei si a spiritului, prin echilibrarea interioara si armonizarea eului cu legile universalitatii si ale divinului. O aura sanatoasa te poate ajuta sa atragi in jurul tau oameni pozitivi, sa atragi norocul si sansa, sa-ti influentezi in bine destinul, sa creezi in exteriorul tau oportunitatile pe care ti le doresti. O aura sanatoasa poate contribui simtitor la ridicarea moralului si a stimei de sine, la crearea unei stari de bine si de optimism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri

Fiecare are control asupra corpului sau energetic si asupra aurei sale. O poate transforma. Fiecare din noi isi poate transforma energia negativa in energie pozitiva. Poate transforma negativul din exteriorul si interiorul sau in bine, in luminos, in pozitiv. O aura echilibrata inseamna ca esti un om echilibrat la nivel fizic, mental, spiritual. O aura frumoasa determina frumusete. O aura incarcata de iubire atrage iubire. O aura plina de vitalitate si fericire atrage fericire si vitalitate.

Aura este o oglinda.

Fiecare gand pe care mintea noastra il elibereaza in mod constient, fiecare cuvant pe care il primim sau il dam mai departe, fiecare interactiune a noastra cu mediul inconjurator si universul din jurul nostru se reflecta in aura, imprimandu-se in forma si imaginea acesteia. Aura este oglinda care iti poate reprezenta cu acuratete ceea ce faci si simti in intervalul de timp actual. Daca ai trecut printr-un soc emotional spre exemplu, daca traversezi o perioada dificila a vietii tale sau esti incarcata de negativitate, daca inlauntrul tau se afla sentimente de tristete, deznadejde sau manie, aura se micsoreaza. Devine insignifianta, mai putin perceptibila, iar in sfera sa apar intreruperi si goluri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri