Cu riscul de a se sparge odata pentru totdeauna si a ramane locului odata, sunt o mie de motive pentru care urciorul merge de fapt de mai multe ori la aceeasi apa. Prin legea contradictiei si a suspansului, iti place sa fii altfel decat ceilalti. Sa iubesti pana la ardere, pana la ultima rasuflare, pana la ultimul strop de lacrima de fiecare dat

Cu riscul de a se sparge odata pentru totdeauna si a ramane locului odata, sunt o mie de motive pentru care urciorul merge de fapt de mai multe ori la aceeasi apa. Prin legea contradictiei si a suspansului, iti place sa fii altfel decat ceilalti. Sa iubesti pana la ardere, pana la ultima rasuflare, pana la ultimul strop de lacrima de fiecare data. Sa nu te multumesti cu iubirile cuminti si potolite de care au parte mai toti prietenii tai. Sa dai iubirea ta celor care lasa impresia ca nu au in mod expres nevoie de ea. Dar sa insisti si sa bati la portile iubirii pana cand cavalerul cu aripile frante este dispus sa te urce pe motocicleta lui si sa te poarte in relatia fericirii… Si sa juri ca de data aceasta te-ai proptit bine in stalpiii cladirii… Porti de aceea, fara exceptii, de fiecare data, ochelari mari de cal, cool si trendy chit ca nu vezi bine cu ei, chit ca toata lumea iti spune ca percepi barbatii distorsionat prin lentilele lor. Intotdeauna este mai bine sa sufli in foc si sa spui ca te frige decat sa stai cu picioarele in apa rece si sa spui cu parere de rau: “ah, ce n-ai da pentru un strop de caldura.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Satula de jocul “stai ca il astept eu mult si bine pana la adanci batraneti ca sa ma gaseasca el pe mine”, te apuca un exces de zel si incepi jocul “vanatoarea inversata”. Nu il cauti mult si bine in marea de barbati efeminati a unui oras mare si zgomotos pentru ca te gaseste el inainte. Are toate atuurile de a fi “cel mai bun nenorocit” din viata ta. Romanii spun ca are acel “ceva”. Americanii il numesc “over-confidence”. Tu il numesti ‘sex-appeal’ sau abilitatea de a te regenera, de a o lua din nou de la capat. Iar si iar si iar… pentru ca iti place mult, enorm , prea mult, cu mult peste capacitatea ta de indragostire. Dar autodepasirea este un lucru la care aspirai de mult.

“Cel mai bun nenorocit din viata ta” are atitudinea perfecta. Pare ca nu da doi bani pe parerea celorlalti, dar are harul de a te convinge ca pentru opinia ta ar fi in stare sa dea mult mai mult. Si felul in care zambeste…. ai putea sa il privesti chiar si atunci cand nu zambeste si sa simti ca te pierzi in gropitele lui… Si se poarta dur cu toata lumea, dar tu esti parca singura persoana din lume pentru care are subit o slabiciune… Mai ales cand iti arata ca te vrea… Si mai mult cand iti arata ca nu prea te-ar mai vrea sau nu prea te-ar mai vrea atat de mault pe cat l-ai vrea tu pe el. E atat de usor sa pici in plasa cand te arunci inaintea ei de buna voie si nesilitata de nimeni… Iti place sa faci pe salvatorul sufletelor rebele care nu au sansa de izbavire si au nevoie intotdeauna de timp, intelegere si rabdare din partea ta.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri