Paradoxal sau nu, dar... femeile supraponderale spun ca sunt "normale" in timp ce slabele considera ca trebuie in mod imperativ sa mai "dea jos".

Valoarea medie a IMC-ului in diverse tari din Europa (nu este inclusa si Romania):

Sursa

In ceea ce le priveste pe romance, epidemia de obezitate despre care specialistii in nutritie din toata lumea au avertizat inca de acum cativa ani a atins si Romania. Ultima statistica ne plaseaza pe locul trei in Europa, cu 50% din populatie persoane supraponderale si 25% obeze. Iar romanecele au de asemenea o parere foarte buna despre ele insele considerand ca “Romania este una dintre tarile cu cele mai frumoase femei”. Romania se claseaza in primele zece locuri in Europa privind numarul persoanelor obeze, potrivit statisticilor Institutului de Endocrinologie "C.I.Parhon".(Sursa)

De asemenea, femeile si barbatii romani, nu sunt insa deranjati de obezitate, arata un studiu realizat de catre revista Riders Digest. Mai mult, 11% dintre cei cu kilograme in plus se plac asa cum sunt, in timp ce doar 6% dintre ei sunt de parere ca acest lucru le-ar putea afecta cariera sau i-ar putea impiedica sa-si gaseasca jumatatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Foto front si main: striatic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri