Am cunoscut-o in urma cu 5 ani, cu ocazia unei petreceri organizate de firma la care lucram in Paris, capitala modei, a bunului gust-in societati restranse si a oamenilor care nu au prea mult de cerut de la viata.

Si am inteles in acele momente ca fiecare lupta pentru valorile lui, ca fiecare ne croim hainele dupa bunul nostru plac si ca ceea ce pentru mine poate fi mirific, pentru altcineva poate fi chinuitor, ca nu poti forta pe nimeni sa ia deciziile pe care ai vrea sa i le impui tu sau ca nimeni nu va sti niciodata ce-i poate rezerva viitorul si ca singura solutie ar fi sa fim pregatiti si daca ne va lua prin surprindere o anumita situatie, nu putem decat sa respiram adanc, sa o primim ca atare si sa incercam sa gasim solutii pentru a o depasi, pentru ca asta inseamna sa fii un caracter puternic, iar divinitatea ii ajuta pe cei puternici.

Si am crezut ca o las cu o speranta in suflet, cu gandul ca acolo, undeva, cineva o asteapta si ca Bunul Dumnezeu va face posibila intalnirea lor, asa cum a facut posibila intalnirea noastra. Si m-am rugat ca ea sa supravietuiasca si sa aiba macar puterea de a-si lasa sufletul deschis!

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri