Trupul acesta este obsedat de cautare si satul de mersul pe care il implica cautarea. Trupul acesta umbla haotic prin lume. Merge. Vorbeste. Iubeste mai mult. Uraste mai ales. Stie sa faca tot ceea ce a fost programat sa faca. Face totul precum un alt trup normal. Ca si cum ar fi viu. Trupul acesta trebuie sa fie si nebun. Trebuie ca trupul acesta sa fie si invidios.

Trupul acesta este obsedat de cautare si satul de mersul pe care il implica cautarea. Trupul acesta umbla haotic prin lume. Merge. Vorbeste. Iubeste mai mult. Uraste mai ales. Stie sa faca tot ceea ce a fost programat sa faca. Face totul precum un alt trup normal. Ca si cum ar fi viu. Zambeste chipurilor familiare pe care le intalneste in cale. Intinde mana tacticos sau franc mainilor prietenoase. Isi deschide buzele automat pentru a sorbi din ceasca amaruie cu licoare neagra, delicioasa. Trupul acesta isi tine spatele drept in fata calculatorului. A invatat ca pentru a se conserva trebuie sa-si mentina o pozitie corecta a spatului. Trupul asta are degete lungi care aluneca usor pe tastatura si vibreaza de placerea de a simti gustul cuvintelor. Trupul acesta se trezeste de dimineata si se priveste in tacere in oglinda. Ii e dat sa inteleaga ca este unul din trupurile carora le-au fost harazite niste trasaturi frumoase. Trupul acesta zambeste. Are un zambet tare frumos si este peste puterea de abtinere a unui alt trup sa nu-i zambeasca inapoi. Trupul acesta zambeste inapoi imaginii reflectate in oglinda. Zambeste fermecator. Putin fals... dar un glos natural, un strop de rimel negru reusesc sa-i stearga din artificial.

In continuare... Trupul acesta merge catre un job si se impotmoleste in intersectii asa ca a descoperit stradutele si caile mai scurte. Micsoreaza pe zi ce trece distantele. Trupul acesta se bucura de ploaie. Il gadila picaturile de ploaie daca sunt putine. Daca vin prea multe deodata si prea reci, trupul acesta incepe sa tremure si se strange neajutorat. I se face frig. Trupul acesta rade in fata soarelui. Rade cand ceilalti oameni rad si este parca fericit cand si cei din jur sunt fericiti. I se strang linii fine in colt de ochi si o umbra de placere i se poate citi pe ploape. Trupul acesta se intristeaza cand oamenii pe care ii recunoaste ca ii sunt dragi se intristeaza la randul lor. Trupul acesta se apara cand oameni rau intentionati ii taie calea in mod intentionat. Cred ca trupul acesta trebuie sa iubeasca mult puii de oameni caci de fiecare data cand vede cate unul alergand nestingherit prin parc are tendinta de a se duce dupa el, de a-l strange puternic in brate si de a-l saruta zdravan si lipicios pe obraz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Trupul acesta trebuie sa fie si nebun. Cand isi vede iubirea in vis, inima incepe sa ii bata mai tare in realitate si i se nazareste pe sub pleoape si pe langa inima ca nu mai vrea sa se desprinda de acolo. Mai degraba si-ar scoate iubirea din vis... si ar aduce-o pe ea in realitate. Dar e ca si trupul acesta ar vrea sa se reincarneze in aceasta viata chiar in sufletul celui pe care il iubeste. Imposibil, in afara legii... Cere-i altceva, orice. Trebuie ca trupul acesta sa fie si invidios. Cand vede cupluri care se privesc in ochi cu fericire si regasire, se tin de mana si tac cu dragoste, se gandeste ca la ei trebuie sa fi stralucit tare mult steaua norocului. Trupul acesta este zguduit puternic de gelozie. Trupul acesta adora mirosul de magnolie si stomacul lui are reactii ciudate in fata unei portii de mancare prea picante. Trupul acesta se preface ca uita de recomandarile medicului si exagereaza cu consumul de cofeina, indiferent de forma lichida sub care o regaseste. Chiuleste de multe ori de la intalnirile cu viata. Trupul acesta este prezent doar uneori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri