Mereu ai spus ca pleci si de fiecare data te-ai intors. Mereu am spus ca nu o sa te mai primesc si de fiecare data te-am primit cu bratele deschise, cu dor, nesat, fericire, alinare, rasufland usurata ca am scapat de data asta. Te indrepti nesigur spre usa si dai sa o deschizi. E prima oara cand mana iti tremura.

Stiu ca o sa ma refugiez in sedinte de shopping imediat ce banii s-au asezat frumusel pe card. Stiu ca o sa am trei nopti de insomnii, maxim o saptamana, dupa care or sa se asterna din nou linistea si somnul. Aud vocea pitigaiata si necajita a Mariei: mi-a spus intotdeauna ca relatia asta o sa se sfarseasca trist. O aud cum ma compatimeste neincetat in gand. Mi-o imaginez pe Ana cum ii vine sa sara in sus de bucurie si cum incearca, facand apel la stapanirea de sine si la legea empatiei, sa se abtina. Ma imbratiseaza fericita, fericita pentru fericirea mea viitoare. Nu te-a placut niciodata. Nu ne-a dat prea multe sanse. Nimeni de fapt.

Il vad pe Geo, rabdator, zambindu-mi intelegator si spunandu-mi ca stia ca asa o sa se intample, ca el m-a asteptat dintotdeauna. Dar nu il vreau pe el… Ma chinui sa ii explic. Tresar. Chiar nu. Tot plang. Ma cuprinde panica laolalta cu disperarea si jalea. Ceva ma doare in piept… atat de tare… e imposibil, crud si inuman… n-am stiut ca iubirea (sau dorul de ea, sau lipsa ei) se poate manifesta astfel. Te-ai smuls cu forta din mine... A fost ultima noastra data. Eu nu o sa mai fiu niciodata la fel. Tu nu o sa mai fi niciodata la fel. Am stiut de la inceput ca suntem incompatibili. De ce am insistat totusi sa incercam?... De ce?

Dana Negoita

Foto principala: Hepta.ro

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri