De ce sa nu faci tot ceea ce simti cat timp pe tine te face fericita (si aici nu ma refer la mancatul in cantitati excesive sau la paruit colega aceea noua pe care nu o poti suporta)? De ce sa nu iti amintesti de vremurile studentiei in compania unor fosti colegi care inca inseamna ceva pentru tine? De ce sa nu recitesti o carte la care ai plans zile in sir si sa plangi din nou?

Hei!De ce sa nu ...?

* Faci tot ceea ce simti cat timp pe tine te face fericita (si aici nu ma refer la mancatul in cantitati excesive sau la paruit colega aceea noua pe care nu o poti suporta)? E bine sa pleci intr-o excursie daca te trezesti de dimineata cu acest gand, poti sa nu raspunzi prietenilor la telefon cu pretextul ca l-ai uitat de serviciu sau la un coleg, poti sa ai o zi in care sa te rasfeti de dimineata pana seara la spa si sa spui sefilor ca te-ai imbolnavit.

* Iti amintesti de vremurile studentiei in compania unor fosti colegi care inca inseamna mult pentru tine? Ati putea invata multe unii de la altii sau pur si simplu ati putea sa va distrati. Fiecare are alte vise si aspiratii fata de acum cativa ani si poti redescoperi prietenii.

* Faci cu prietenii tai un maraton de weekend? Pur si simplu stati cu cate o punga de floricele in mana si va uitati la filme. Alegeti o comedie, un film istoric, o drama, un film de aventura, un documentar si un film de desene animate (nu uita sa fie desenul animat care v-a facut copilaria de vis ). De asemenea, puteti alege filme in functie de actorii preferati: unul de la inceputul carierei, unul recent si unul care e medicament. Sau alegeti pelicule inspirate din viata reala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

* Iti iei cateva cutii de creta colorata sau spray-uri speciale pentru grafitti si sa chemi prietenii la tine pentru ati redecora apartamentul? Va fi si distractiv si iti va colora spatiul care a devenit monoton.De asemenea poti face o perioada schimb de elementele decorative pentru o atmosfera calda, noua si mai placuta.

* Recitesti o carte la care ai plans zile in sire si sa plangi din nou? Povestile de dragoste isi cuibaresc in noi esentele si in unele momente e bine sa scotocim pentru a le regasi .

* Iti faci fiecare zi mai placuta doar prin faptul ca te gandesti la o insula exotica, la o tara sau un oras pe care speri sa le vezi candva?

Un articol de Anca Ciobanu

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri