19 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 111 share-uri

Sper că vei mai iubi din nou, cândva... dar până atunci, iubește-te pe tine!

Ce tare se închide în ea o inimă după ce a fost rănită. Ce doruri, ce cuvinte nespuse, ce nopți nedormite ascunde o inimă care se ferește de iubire.

O dată ce ai simțit dezamăgirea, ai simțit și cum piere iubirea din suflet. O dată ce ai gustat din gustul amar al trădării, ai simțit și cum inima ți se zdrobește în o mie de bucăți. O dată ce ți-a fost inima călcată în picioare, simți că nu vei mai iubi din nou, niciodată.

Este foarte greu să crezi într-o a doua șansă la iubire, atunci când ai oferit totul și la final ai ajuns să cerșești nu iubirea pe care voiai să o primești reciproc, ci iubirea pe care tu ai dat-o persoanei nepotrivite. Dar ea este tot acolo, tot în ochii celui care a plecat, celui care a rănit și nu i-a mai păsat. Este greu să crezi că timpul le va rezolva pe toate, deși asta este ceea ce auzi în jurul tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Adevărul este că o dată călcat sufletul în picioare, tu ești cel care trebuie să învețe o lecție importantă! Tu ești cel care alegi să devii o victimă sau propriul tău erou! Dragostea nu a dispărut, ea este acolo unde a lăsat-o Divinitatea, încă de la început – în tine! Doar că, acum, tu trebuie să descoperi asta.

Va urma un proces de regăsire lung, greoi, însă merită! Iubirea de sine, cunoașterea nevoilor și limitelor proprii te va ajuta să iubești mai sănătos, mai puternic, mai autentic, mai liniștitor!

Sper că vei mai iubi din nou, cândva... dar, până atunci, iubește-te pe tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri