12 August 2022 publicat în Lifestyle 20 share-uri

 

În urmă cu trei ani, am descoperit cuvântul prosperitate. De atunci, viața mea s-a schimbat.

Iar când spun că “am descoperit” nu mă refer, desigur, la definiția de dicționar. Ci la înțelegerea profundă, chiar spirituală, a ce înseamnă să ai parte de prosperitate în viața ta.

Mi-a luat 35 de ani să înțeleg că banii și fericirea nu se exclud reciproc. Și nu sunt singura. Această credință limitativă este mai răspândită decât am crede.

În urmă cu două decenii, un profesor de la London School of Economics organiza, cu mult entuziasm, o conferință despre economia fericirii. Spre marea lui mirare, în sală au apărut doar opt cetățeni. În 1993, umanitatea nu era pur și simplu pregătită să se uite la faptul că bunăstarea economică are legătură cu ceva atât de efemer, precum… fericirea.

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Mult. Prosperitatea a luat locul avuției pe ordinea zi, iar noi nu mai suntem la fel de dispuși să ne sacrificăm fericirea, în numele banilor. Și nici nu trebuie. Este nevoie doar de o nouă viziune, care le include pe ambele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Octombrie 2022: Acestea sunt zodiile norocoase și cu adevărat binecuvântate în luna Octombrie. Își găsesc dragostea și liniștea și au parte de prosperitate! 5 semne clare că Ego-ul îți sabotează echilibrul Disney a prezentat în cadrul Super Bowl un spot publicitar care celebrează 100 de ani de povești și amintiri împărtășite

Am trecut prin acest proces de redefinire într-un mod extrem de personal. Puteam citi mult și bine despre ce înseamnă sau cum se simte prosperitatea pentru alții, însă nu era suficient. Aveam nevoie să experimentez, până ce găseam viziunea care mi se potrivește.

Iată pașii care m-au ajutat să trec de la confuzie la claritate. Îi poți aplica și tu, dacă te afli într-un loc similar sau dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, dar nu știi pe ce cale să pornești. :)

  1. Stabilește-ți o intenție clară

Care este obiectivul care te motivează și reflectă următorul tău nivel de prosperitate?

Fie că este vorba de echilibrul personal, leadership-ul tău sau chiar relația cu banii, ca o expresie concretă a abundenței, intenția trebuie să te conducă înspre saltul pe care trebuie să îl faci în direcția prosperității.

TORI și LOKITA, noul film al fraților Dardenne, din 16 decembrie în cinematografe Horoscopul dragostei în 2023 pentru zodia Pești: poate cea mai norocoasă zodie în iubire din acest an InterContinental Athénée Palace Bucharest aduce o nouă eră a rafinamentului în industria ospitalității de lux din România

​Pornind de la o intenție clară, înveți să creezi din nimic, folosindu-ți resursele interioare de putere și creativitate.

  1. Renunță la ce nu te servește

Al doilea pas important în circuitul manifestării este pregătirea spațiului de manifestare.

​Cu alte cuvinte, a venit momentul să renunți la tot ceea ce este neprielnic: emoții, gânduri, situații lipsite de putere, credințe limitative etc.

​Da, circumstanțele există, însă credințele limitative și vechile deprinderi sunt, în realitate, cele care ne țin departe de realitatea pe care ne-o dorim.

Când identifici ce te oprește la nivel mental și emoțional, crești și atragi tot ceea ce îți dorești, accesând un alt nivel de leadership personal și prosperitate

  1. Asumă-ți

​Adevărul este unul singur: banii îți arată unde ai de crescut.

TOMMY HILFIGER COLABOREAZĂ CU DESIGNERUL BRITANIC RICHARD QUINN PENTRU A CREA O CAPSULĂ ÎN EDIȚIE LIMITATĂ Top 5 Zodii norocoase în iubire în a doua jumătate a Toamnei 2022 Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă

Dacă viziunea ta despre prosperitate include și abundență financiară, atunci va trebui să te uiți la bani direct, să vezi ce te limitează și care este schimbarea pe care trebuie să o faci pentru accesarea abundenței și a prosperității.

  1. Educă-ți leadership-ul personal

​Cea mai răspândită credință limitativă este aceea că nu avem bani din cauza circumstanțelor exterioare: pentru că cei din jur nu ne validează potențialul sau pentru că nu există suficiente oportunități în piață. ​Foarte rar, însă, distingem că NOI suntem cei care avem de crescut, pentru a cere și a primi ceea ce ne dorim.

Educarea leadership-ului personal te va ajuta să descoperi unde ai de crescut pentru a manifesta următorul nivel de prosperitate.

  1. Definește-ți viziunea

Uneori, nu luăm acțiune pentru că nu avem o viziune clară despre cum am putea reuși.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Alteori, avem o idee, dar nu este suficient de elaborată.

De cele mai multe ori, însă, alegem să nu luăm acțiune pentru că așteptăm, din neant, o viziune măreață care ne va rezolva incertitudinea, neclaritatea, lipsa de resurse etc.

În realitate, accesarea unei viziuni implică un proces prin care trebuie să depistezi, pas cu pas, ce nu se leaga din prima, inclusiv la nivel de resurse.

Viziunea se construiește prin identificarea soluțiilor creative, pentru fiecare aspect neclar din ecuația proiectului tău.

Pentru mine, prosperitatea înseamnă abundență financiară și stare de bine.

Tu ce viziune ai pentru viața ta?

Acest Mini Curs în cinci pași te va ajuta să definești viziunea și să iei acțiunile corecte pentru împlinirea ei.


Oana  este Coach Transformațional cu experiență de aproape doua decenii în programe de coaching și leadership transformațional, iar în ultimii zece ani s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri