Ce iti place de fapt cel mai mult la tine insati? Dincolo de aspectele strict estetice, ai inteles cu adevarat de ce alegi sa-ti pui in evidenta o anumita parte a trupului? Femeile pentru care aspectul buzelor conteaza cel mai mult sunt persoane destul de sigure pe ele, cu o personalitate ardenta si pasionala, cu o intelegere intuitiva a a telului pe care si l-au propus in viata. O femeie care isi pune in evidenta sanii prin decoltee pronuntate, bluze mulate sau materiale vaporoase este o femeie cu o sexualitate foarte bine dezvoltata.

Buzele - Femeile pentru care aspectul buzelor conteaza cel mai mult si apeleaza la fardarea lor in nuante diverse, vii sunt persoane destul de sigure pe ele, cu o personalitate ardenta si pasionala, cu o intelegere intuitiva a telului pe care si l-au propus in viata. Au totusi nevoie de aprobari pozitive din partea celorlalti. Au nevoie de aprecieri, de incurajari si admiratie, de atentie, au nevoie sa se simta iubite, vizibile, bagate in seama. Au unele inhibitii pe plan sexual sau pot dezvolta complexe legat de propria personalitate de care se debaraseaza cu greu.

Ochii – Daca ochii reprezinta primul lucru al fizicului tau pe care incerci sa-l pui in evidenta... nu inseamna numai ca ai ochii frumosi. Inseamna ca esti posesoarea unei personalitati energice si dinamice. Esti o persoana puternica, sincera, individualista, capabila sa se descurce in orice situatie, cu un caracter pe care multi il considera dificil si capricios, urmarind senzatii unice, trairi neobisnuite. Iti doresti o iubire tumultoasa care sa iti tulbure existenta.

Mainile – Nu te simti bine in propria piele daca mainile tale nu beneficiaza de o ingrijire maxima, daca pielea lor nu arata impecabil, daca nu le hidratezi cu crema, daca manichiura nu este pusa la punct, daca pe unghii nu ai aplicat oja cea de toate zilele. Mainile sunt exponentul feminitatii tale si nu eziti sa-ti expui feminitatea in fata intregii lumi. Esti o personalitate non-conformista, extrem de feminina, pretioasa, meticuloasa si chitibusara, poate extravaganta, punand foarte mult pret pe detalii si pe lucrurile insignifiante, banale. Esti dispusa sa mergi pana in panzele albe pentru o idee daca indeplinesti conditia esentiala de a crede in ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Decolteul – O femeie care isi pune in evidenta sanii prin decoltee pronuntate, bluze mulate sau materiale vaporoase este o femeie cu o sexualitate foarte bine dezvoltata. De asemenea, este o persoana comunicativa si sociabila, are carisma si reuseste cu usurinta sa le transmiti si celorlalti dispozitia sa sufleteasca. Adora sa comunice si sa interactioneze cu ceilalti, sa iasa in evidenta, sa detina controlul asupra situatiilor. Este totodata si o fire extremista, rareori gasind pe gustul sau calea de mijoc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri