Masa de Craciun, ca si bradul, trebuie sa denote ambianta sa, sa emane ospitalitate fata de invitati si sa impuna o anumita eleganta. Tocmai de aceea trebuie sa apelati la inventivitate, originalitate si bunul gust, pentru a face o impresie buna celor dragi.

Intregul ansamblu va fi pus cel mai bine in valoare prin intermediul iluminatului, asadar, amplasati mai multe lumanari, de dimensiuni diferite, pentru o atmosfera calda si intima.

Acestea pot fi asezate in boluri de sticla, pentru un aspect nonconformist, sfesnice sau farfurioare colorate, decorate cu nuci, crengute de brad sau diverse figurine, ce amintesc de spiritul Craciunului, precum reni, Mosi Craciuni, oameni de zapada, stelute.

Nu in ultimul rand, masa va fi decorata cu ghirlande pe care le puteti realiza acasa, apeland la doar un strop de imaginatie si folosindu-va de obiectele de care dispuneti prin casa. Puteti, de asemenea, folosi siraguri de margele sau o fasie de voal ori organza, pe care o veti aseza in centrul mesei, jucandu-va cu forma ei.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri