Fizionomic vorbind, dar si intr-o perspectiva psihologica si comportamentala, sprancenele, in forma lor naturala sau pensate si corectate, pot dezvalui lucruri inedite despre felul tau de a fi.

Sprancenele joase spun povestea unei persoane multumite de ea insasi, increzatoare in propriile forte, dinamica, cu o mare forta si vointa, careia ii plac activitatile care ii solicita energia intr-un mod productiv.

Sprancenele drepte – Sprancenele foarte drepte, orizontale, situate aproape paralel cu linia ochilor dezvaluie o gandire logica si analitica, o persoana judicioasa si chibzuita ce poate fi convinsa asupra unui anumit punct de vedere doar prin argumente logice si dovezi palpabile.

Din punct de vedere estetic, sprancenele scurte intineresc celelalte trasaturi ale fetei, dand chipului un aer de prospetime. Fizionomic si psihologic vorbind, sprancenele scurte dezvaluie o personalitate independenta si ambitioasa. Despre femeile cu sprancenele excesiv de scurte se spune ca nu se multumesc cu dragostea, ci vor cauta sa faca din barbatii care le iubesc un instrument al dorintei lor arzatoare de glorie si onoruri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Principiile de bază ale mașinii CNC

Sprancenele foarte curbate reprezinta un semnalment al unei mari capacitati de seductie si al unei naturi senzuale pentru care micile placeri ale vietii si ale trupului conteaza la fel de mult, daca nu mai mult, decat cele ale spiritului. Ele denota si indolenta, dorinta de a placea, dar si lipsa de initiative decisive pentru schimbarea traseelor actuale ale vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri