28 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Calvin Klein și-a fondat brand-ul iconic în 1971 și a început prin a face paltoane pentru femei. Astăzi, este cunoscut pentru lenjeria, blugii, hainele și accesoriile, dar în special și pentru parfumurile pe care le-a lansat.

Simplitatea stă la baza brand-ului Calvin Klein. Mai mult, blugii de designer nici nu existau până când CK nu a început să își brodeze numele pe buzunarul din spate în anii 70. Brand-ul este cunoscut pentru faptul că alege cele mai populare celebrități care să reprezinte produsele.

Când vine vorba despre parfumuri, Calvin Klein se remarcă prin autenticitate și calitate și arome care continuă să provoace și să depășească limitele lumii parfumurilor. Acestea ocupă un loc special în colecția de parfumuri a fiecărei femei, fiind pure, dar bogate. Iată care sunt 7 parfumuri de la Calvin Klein pe care trebuie să le încerci.

Calvin Klein One

Desigur că această listă va începe cu One, cel mai popular parfum al Calvin Klein. Este primul parfum unisex al brand-ului. A fost lansat în 1994, iar de atunci a rămas același parfum universal cu aroma sa echilibrată și senzuală. Notele de vârf de mandarină, ananas, papaya, lămâie, cardamom, bergamotă și note verzi care te duc cu gândul la o zi caldă pe plajă. Violetele, iasomia, rădăcina de iris, nucșoară, trandafir și lăcrămioare formează miezul bogat al acestui parfum. Notele de bază de lemn de santal, mosc, ambra, mușchi și cedru îi dau o aromă senzuală și caldă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Calvin Klein Obsession

Acest parfum de la Calvin Klein a fost lansat în 1985 și este irezistibil chiar și acum. Este descris cel mai bine ca fiind puternic, pasional și intens. Notele de vârf sunt de bergamotă, mandarine, vanilie, busuioc, lămâie și piersică, fiind sexy și provocatoare. Notele de mijloc accentuează un amestec exotic de contimente, iasomie, flori de portocal, mușchi, trandafir, coriandru, lemn de santal și cedru. Moscul, tămâia civetă, chihlimbar, vanilie și vetiver compun o bază caldă, dar sofisticată. Intensitatea acestui parfum oriental creează o impresie persistentă datorită aromei sale distincte.

Calvin Klein Eternity

Parfumul Eternity de la Calvin Klein a fost creat de către Sophia Grojsman și a fost lansat în 1988. Parfumul intes este o odă a valorilor nemuritoare: iubirea, familia și pacea, ca un tribut pentru mariajul lui Calvin Klein. Acest parfum romantic are un farmec atemporal. Se deschide cu note de vârf de frezie și mandarine. Notele de mijloc oferă un buchet floral de violete, trandafir și lăcrămioare, în tim ce lemnul de santal, moscul și heliotrop oferă bazei pământii un strat enigmatic. Per total este un parfum ușor pe care îl poți purta zilnic pentru a adăuga o atingere captivantă ținutei tale.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Calvin Klein Euphoria

Euphoria de la Calvin Klein reprezintă un parfum plin de farmec și senzualitate ca reflectă cele mai intime dorințe. A fost lansat în 2005, fiind un parfum oriental, cu un amestec exotic de fructe și flori. Notele de top sunt plăcute, cu o împerechiere de rodie, kaki și note verzi. Notele senzuale de floare de champaca, orhidee neagră și floare de lotus se combină, adăugând straturi exotice și întunecate. Aroma intensă de chihlimbar din notele de bază adaugă la vraja pe care acest parfum misterios o are.

Calvin Klein Women

Acest parfum este o reprezentare a diferitelor fațete ale feminității. Notele floral-lemnoase ale acestui parfum Calvin Klein sunt un amestec minunat de prospețime și senzualitate delicată. Acest parfum a fost lansat în 2018 și este o încercare de a capta esența spiritului feminin. Prima pulverizare îți oferă un amestec de eucalipt, piper negru și citrice. Magnoliile, florile de portocal și iasomia reprezintă miezul delicat al acestui parfum. Notele de bază sunt de lemn de cedru de Alaska, ambrox și olibanum. În întregime, acest parfum este o reprezentare a libertății femeilor puternice.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Calvin Klein One Shock

Acest parfum de la Calvin Klein este un melanj de mister și distracție. Spre deosebire de originalul CK One, acesta nu este un parfum unisex. Este disponibil în două variante: pentru el și pentru ea. Parfumul oriental-floral este condimentat, aromatic și complet irezistibil. Notele de vârf sunt de mac, bujori și floarea pasiunii întorc capetele și vrăjesc de la prima pulverizare. Murele și narcisele ca note de mijloc care se transformă într-un cocktail în ameste cu iasomia și ciocolata neagră. Chihlimbarul, moscul, patchouli și vanilia formează baza parfumului, făcându-l enigmatic și de neuitat.

Calvin Klein Obsessed

Calvin Klein Obsessed a fost creat pentru a evoca memoria unei iubiri din trecut. Amestecă dorința cu amintirile, trecutul și prezentul, într-un cocktail de o aromă incredibil de frumoasă. Acest parfum senzual este oriental aromatic și verde. Se deschide cu note de citrice și neroli, iar apoi se schimbă de la notele de mijloc. Lavanda masculină se amestecă cu moscul și ambrette de la bază, oferind o aromă nemaiîntâlnită.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

Sursa foto fr si main: Photo by Dids from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri