Operația de mărire a sânilor cu implanturi este una dintre cele mai solicitate proceduri de chirurgie estetică.

Rezultatele sunt evidente și de durată, iar datorită tehnologiei de ultimă generație riscurile intervenției sunt foarte mici și recuperarea este rapidă. Cu ajutorul implanturilor cu silicon, poți obține sâni mai mari și fermi, cu volum, chiar și după ce ai slăbit foarte mult sau ai trecut printr-o sarcină.

Desigur, operația trebuie să fie realizată de un chirurg cu experiență, iar înainte de a lua decizia să-ți faci un implant mamar, este indicat să te informezi cât mai bine despre acest subiect. Iată ce trebuie să știi!

Când este recomandată mărirea bustului prin implant?

Poți să apelezi la această operație estetică dacă te afli într-una din următoarele situații:

  • Sânii tăi sunt prea mici sau nu sunt deloc dezvoltați
  • Ai suferit o operație de mastectomie
  • Unul dintre sâni este diferit ca formă sau mărime
  • Forma si pozitia sânilor s-a schimbat din cauza nașterii sau a pierderii în greutate.

Trebuie să știi însă că înainte de intervenție vei avea o discuție cu medicul chirurg plastician, care îți va prezenta și condițiile în care poți face această operație. Astfel, așteptările tale trebuie să fie realiste și nu trebuie să-ți pui sănătatea în pericol doar pentru că îți dorești un bust mai mare. De aceea, un implant mamar la clinica Cosmedica se va realiza numai în urma unei consultații extensive, a unei simulari 3D si a unui set complet de analize, care să ateste că ești sănătoasă și poți suporta fără probleme această procedură medicală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Riscurile comune ale consumului de anticoncepționale

Ce presupune operația?

Intervenția se realizează sub anestezie generală, astfel încât nu vei simți nici un disconfort. În cazul în care va considera necesar, medicul poate să-ți recomande și un lifting mamar, pentru ridicarea sânilor care sunt foarte căzuți. Trebuie să știi că această problemă nu poate fi rezolvată doar prin implanturi, ci uneori combinând operația de implant mamar cu intervenția pentru lifting.

Incizia poate fi în șanțul submamar (este foarte puțin vizibilă), transaxilară (în zona axilei) sau periareolară (în jurul mamelonului). Cel mai potrivit tip de incizie va fi stabilit de către medic, în urma consultației, pentru că soluția ideală diferă de la o pacientă la alta.

Care sunt tipurile de implant mamar?

Implantul mamar este denumit popular „implant cu silicon”, pentru că, indiferent de tipul de implant ales, acesta are un înveliș din silicon. Conținutul implantului poate să difere însă. Astfel, există implanturi mamare cu soluție salină sau cu gel elastic coeziv. De asemenea, implanturile pot avea mărimi și forme diferite. Ele pot fi rotunde, anatomice sau ergonomice, iar suprafața lor să fie netedă, rugoasă sau nano texturată. La Clinica Cosmedica veti putea beneficia de tehnologia cea mai moderna, prin folosirea implanturilor cu suprafata nano-texturata.

Discută cu medicul tău înainte de-a alege forma și dimensiunea implantului, pentru că el îți va recomanda cea mai bună soluție pentru tine. Nu întotdeauna un implant foarte mare o să arate bine, deci trebuie să ții cont de dimensiunile tale și de conformație.

Prin urmare, mărirea bustului prin implant mamar este o intervenție estetică sigură și eficientă, dar este esențial să fii bine informată înainte și să discuți deschis cu medicul ales de tine, ca să fii sigură că vei obține rezultate care să te mulțumească.

Sursa foto fr si main: Fotografie creată de Pixabay, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri