Iată mai jos 5 idei de mărțișoare pe care să le confecționezi acasă, alături de copil:

Vine primăvara și odată cu ea copiii sunt încântați de mărțișoare. Le place să le realizeze, la fel cum le place să le și dăruiască mămicilor sau persoanelor dragi de la școală, grădiniță sau din familie. Iar atunci când le primesc sunt și mai fericiți.

Un mărțișor hand made poate fi o idee potrivită de a petrece timp de calitate alături de cei mici. De aceea, implicați-vă în activitățile copiilor și confecționați împreună anumite mărțișoare pe care aceștia, mai apoi, să le dăruiască doamnei învățătoare, bunicii, mătușilor sau colegelor de clasă. Pe lângă investiția care va fi foarte mică, acest tip de mărțișoare stimulează creativitatea copiilor atunci când le confecționezi.

Iată mai jos 5 idei de mărțișoare pe care să le confecționezi acasă, alături de copil:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

1. Flori de hârtie

Iată un mărțișor cât se poate de inedit, un adevărat vestitor al primăverii. Pentru confecționarea sa aveți nevoie de hârtie glasată, creioane colorate, lipici, foarfecă, șervețele colorate, dar și de multă imaginație. Dacă ai nevoie, comandă aici bandă adezivă și realizează astfel cel mai frumos mărțișor alături de copilul tău. Fiind mic, copilul are nevoie de un prim ajutor, mai ales că nu a mai confecționat astfel de lucruri până acum, așa că mai înainte de toate faceți un desen al mărțișorului pe care doriți să îl realizați din hârtie și mai apoi folosiți-vă de hârtia glasată, șervețelele colorate și de lipici pentru ca la final totul să capete aspectul unei flori. Șervețelele vor fi așezate în straturi. Nu uita de șnurul alb și roșu, acest simbol minunat al primăverii.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

2. Floare din burete de baie

Poate că este de neînchipuit, dar un mărțișor se poate face și din buretele de baie. Mergeți la raionul de cosmetice și produse de îngrijire și alegeți mai multe burete de baie, de culori diferite. Odată ajunși acasă, tăiați bureții de baie în mai multe bucăți, iar mai apoi așezați culorile în mod diferit și prindeți bucățile de burete bine, cu ajutorul unei ațe, astfel încât să nu se poată desprinde.

3. Jucăria în miniatură

Ai nevoie de hârtie glasată, hârtie cartonată, acuarele, foarfecă, lipici, băț de înghețată, pene. Taie hârtia cartonată în rotund și mai apoi lasă-l pe cel mic să o picteze, așa cum va considera. De asemenea, cu ajutorul hârtiei glasate se va forma capul unei păsări ce se va prinde de hârtia cartonată cu ajutorul lipiciului. Bățul de la înghețată va susține capul păsării. Penele vă vor ajuta să dați senzația că este o pasăre în miniatură. Ai putea alege să faci la fel de bine și o păpușă în miniatură, având nevoie doar de puțină imaginație.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

4. Agenda personalizată

Acest mărțișor este inedit și mai ales util pentru doamna învățătoare. Folosiți-vă de hârtie, de culori, acuarele, ba chiar și de paiete pentru a personaliza coperta acesteia. Cu siguranță, doamna învățătoare va fi surprinsă de un astfel de cadou, notându-și anumite aspecte din timpul orelor.

5. Floare din mărgele

Mai ușor de atât nu se poate. Ai nevoie de câteva mărgele, ce vor fi înșirate pe o sârmă subțire. Fiecare petală va conține un număr de mărgele, formarea petalei realizându-se prin îndoirea sârmei. Formează 5 petale cu mărgele înșirate și mai apoi rotunjiți-le cu atenție. Ai grijă ca aspectul să fie cât se poate de îngrijit. Alege să realizezi o floare din mărgele roșii sau roșii cu alb.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Un mărțișor este un simbol aparte, un cadou ce ne apropie de primăvară, un element al bucuriei. Un mărțișor handmade, deși poate că nu e confecționat dintr-un material prețios, are o valoare sentimentală mult mai puternică pentru noi, știind că cel ce ni l-a dăruit s-a gândit la noi atunci când l-a realizat.

Foto by Marina Tachinska via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri