11 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Nativii amerindieni credeau că visele sunt o extensie a realității, o oportunitate de a călători pe alte tărâmuri și de a comunica cu strămoșii și spiritele călăuzitoare.

Ce este Lumea viselor la nativii americani?

4. Ceea ce se întâmplă în lumea viselor are consecințe și în plan fizic

Potrivit acestora, este necesar să învățăm din vise pentru a unifica experiența vieții în planul spiritual și cel fizic.

6. Cu toții avem spirite călăuzitoare pe care le putem contacta prin intermediul viselor

În timpul somnului, sufletele călătoresc pentru a-și înâlni călăuzitorii spirituali și pentru a le asculta povețele. Multe dintre revelațiile pe care le avem vin în timpul somnului lucid.

Așa încât, în cultura amerindienilor, lucrul cu visele era o practică venerată. Oamenii sunt încurajați să își amintească visele și să caute ajutor de la șamani pentru a-i ajuta să le interpreteze și să progreseze în călătoria lor spirituală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Foto: Shutterstock/ Jozef Klopacka

7. Visele ne pot da indicii cu privire la vindecarea emoțională

Potrivit culturilor șamanice, sufletul nostru poate părăsi corpul în timpul  perioadelor de stres și traumă. Acest proces mai este denumit și pierderea sufletului. Din perspectiva amerindienilor, pierderea sufletului este o cauza comună a bolii.

Așa încât, șamanii sau vracii lucrau cu persoanele afectate intrând într-o stare de transă, pentru a căuta sufletul pierdut.  Prin reintegrarea sufletului, persoana își recapăta vitalitatea și exuberanța și în felul acesta se produce vindecarea sa.

Un articol via Gostica.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri