Puterea Iubirii de sine: Citate despre Iubirea de Sine care îți vor crește Stima și Încrederea în sine

8 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 267 share-uri

Ce este iubirea de Sine și de ce este atât de important să ne iubim pe noi înșine/ însene?

“Persoana alături de care vei fi cel mai mult în viața asta ești tu însuți. Fiindcă chiar și atunci când ești cu alții, tot ești tu cu tine! Când te trezești dimineața, ești tu cu tine. Când stai noaptea în pat, ești tu cu tine. Când mergi pe stradă în lumina soarelui, ești tu cu tine. Cu ce fel de persoană vrei să mergi alături pe stradă? Ce fel de persoană vrei să vezi la sfârșitul zilei înainte de a adormi? Fiindcă acea persoană ești tu însuți și este responsabilitatea ta să fii acea persoană cu care vrei să fii. Știu că vreau să îmi petrec viața cu o persoană care să știe să lase lucrurile să plece, care nu este plină de ură, care este capabilă să zâmbească și să fie senină. Astfel că acea persoană trebuie să fiu eu.” (C. JoyBell C.)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“Când redescoperi sau descoperi ceva care îți hrănește sufletul și îți aduce bucurie, ar trebui să îți pese de tine suficient de mult încât să le faci loc în viața ta.” (Jean Shinoda Bolen)

Foto: Alexa_Space /Shutterstock

“Dacă nu ești bun la a te iubi pe tine, vei întâmpina dificultăți în a iubi pe cineva din moment ce vei avea resentimente față de timpul și energia pe care le oferi altei persoane și pe care nu ți le oferi ție însuți.” (Barbara De Angelis)

“O iubire de sine sănătoasa înseamnă că nu suntem constrânși să ne justificăm nouă sau celorlalți de ce ne luăm vacanța, de ce ne culcam târziu, de ce ne cumpărăm pantofi noi, de ce ne răsfățăm din când în când. Ne simțim confortabil făcând lucruri care adaugă calitate și frumusețe vieții.” (Andrew Matthews)

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

“Unul dintre cele mai bune ghiduri despre cum să te iubești pe tine însuți este să îți oferi ție însuți dragostea pe care adesea visam să o primim de la ceilalți. Au fost momente când mă simțeam jalnic din cauza corpului meu, mă vedeam prea grasă, prea așa, prea nu știu cum. Și cu toate acestea, îmi imaginam că îmi voi găsi un iubit care mă va iubi așa cum sunt. Este prostește, nu-i așa, să visez că altcineva îmi va oferi acceptarea și confirmarea pe care mi le refuzăm mie însămi.” (Bell Hooks)

“Poate că te-ai criticat pe tine însuți ani la rând și nu a funcționat. Încearcă să te aprobi și vezi ce se întâmplă.” (Louise Hay)

“Amintește-ți întotdeauna că TU ești iubit, că TU porți cu tine dragostea, că TU răspândești dragostea, că Tu radiezi iubire și iubirea se întoarce către tine.” (Karen Hackel)

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto homepage: Nikki Zalewski /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri