Nu te las nici o clipa sa ramai in mediocritate, pentru ca viata e prea scurta sa traiesti asa. Trezeste-te! Nu adormi in fata telenovelelor, nu te ascunde de problemele tale, esti stapana propriei tale vieti si numai tu poti schimba ceva.

Ne iubim, dar ne facem viata mizerabila. Nu stim ce anume ne determina sa actionam in felul in care actionam. Eu stiu doar sa-ti reprosez ca nu reactionezi asa cum mi-as dori eu, tu te retragi in carapacea ta si fugi tot mai departe de mine.

Unde e elemental care lipseste? Care e forta care ne impidica sa ne bucuram de armonie, pace, sa ne bucuram de prezenta feicaruia.De ce nu intelegi ca tot ceea ce fac , fac pentru ca ‘’Te iubesc’’, spui tu. Tot mai mult vreau sa stau in preajma ta dar nu stiu cum reusesc sa te vad din ce in ce mai putin. Te acuz ca de obicei, asta stiu sa fac daca ceva nu merge. Nu are cum sa fie vina mea, nu imi imaginez care poate fi vina mea? Ca te iubesc prea mult? Ca incerc prea mult? Ca vreau sa fiu cu tine? De multe ori in viata nu stim care e motivul pentru care nu ajungem sa traim acel sentiment de armonie, de impacare. Feminitatea aduce cu ea un amalgam de emotii.

Azi te iubesc, te doresc, maine te acuz, sunt furioasa pe tine, sufar pentru ca nu poti sa ai grija de implinirea mea emotionala. Cer prea mult? Iti raspund eu. Nu ceri prea mult, ai anumite nevoi si e normal sa iti doresti ca acestea sa fie hranite altfel nu te poti bucura de sentimental de implinire. Chiar daca ai succes in cariera, chiar daca ai o multime de prieteni, te intelegi bine cu parintii, totul merge perfect pentru tine nu poti fii complet implinita daca in relatia cu partenerul tau intampini dificultati. E normal sa fie asa, femeile sunt preocupate in marea majoritate a timpului de dragoste.

Stiu cat de dureros poate fii sa stai sa te gandesti ce nu functioneaza, unde s-a rupt ceva, sa incerci sa intelegi. Incertitudini, furie, resentimente, deprimare. Sunt emotii care te incearca. Citesti articole peste articole, te confesezi prietenelor, vorbesti adesea despre problemele tale si incerci sa gasesti situatii similare in speranta ca vei gasi solutia magica.

Din pacate pentru tine e esential sa ti se spuna ca ai dreptate, ca el e vinovat, ai nevoie de confirmari, ca nu e vina ta. Nu poti sa-ti asumi responsabilitatea pentru nefericirea ta. Mama imi spune ca eu am dreptate, prietenele imi spun ca eu am dreptate, toata lumea imi spune ca am dreptate. Asa si? Te simti mai fericita ca ai dreptate? Te simti mai bine cand gasesti persoane care empatizeaza cu tine, care iti impartasesc opiniile, care aparent te inteleg? Singurul adevar este ca meriti intr-adevar ce e mai bun, ca esti minunata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri