20 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 255 share-uri

Acestea sunt în opinia noastră acele 7 calități ale femeilor pe care nu le vom uita niciodată fie că sunt femei celebre, mame, soții, surori, prietene.

Frumusețea unei femei nu stă în hainele pe care le poartă, forma pe care o are sau modul cum își aranjează părul. Frumusețea unei femei o vezi în ochii ei, fiindcă aceasta este poartă cătare inima ei, locul unde sălășuiește dragostea. Adevărata frumusețe a unei femei este reflectată în sufletul ei. Este grija pe care o oferă cu dragoste, este pasiunea pe care o exprimă și frumusețea unei femei crește pe măsura trecerii timpului.  – Audrey Hepburn

Acestea sunt în opinia noastră acele 7 calități ale femeilor pe care nu le vom uita niciodată fie că sunt femei celebre, mame, soții, surori, prietene. Acesta este un articol tribut adus lor.

1. Bunătatea

Ori de câte ori și-a manifestat generozitatea, înțelepciunea și puterea de a dărui, a lăsat în urma ei o impresie de neuitat. Dragostea și gesturile de grijă sunt acele experiențe pe care nimeni nu le uită vreodată. Blândețea este mai puternică decât orice cuvăț și are puterea de a influența în bine, viețile oamenilor.

Retail jobs

Cuvintele pline de bunătate pot fi scurte și ușor de rostit, dar ecoul lor este cu adevărat nesfârșit.  – Maica Tereza.

Foto: Wikipedia

2. Independența

O femeie independentă impresionează și inspiră. Ea impresionează prin asertivitatea ei și modul cum îi inspiră pe cei dragi să aibă încredere , pentru că ea are încredere.

Aceste calități fac ca pe această femeie să o ții în inima ta pentru tot restul vieții și să nu o uiți vreodată!

În imagine, Smaranda Brăescu - prima parașutistă din România

Descoperă povestea Smarandei în articolul 5 femei celebre din România

3. Dăruirea

O femeie care dăruiește din talentele ei, cea care se implică pentru a face ca această lume să devină un loc mai bun, este femeia care oferă un model în societate dar și printre cunoscuții ei. Și nu ai cum să o uiți vreodată.

Citeste si:
Ise Iulia: “Ne adresăm tuturor femeilor atente la imaginea lor, fie...
Ise Iulia: “Ne adresăm...

Foto: Wikipedia

Îți recomandăm și: Malala Yousafzai, o eroină contemporană

4. Eleganța

De neuitat sunt și femeile care știu să ne arate o eleganță aparte. Le putem vreodată uita pe Prințesa Daiană sau pe Jacquelin Kennedy? Ele erau întruchiparea eleganței și a bunului-gust. Admiram modestia și eleganța puse la un loc și deopotrivă, aceste valori ne inspiră.

Foto: Wikipedia

5. Entuziasmul

O femeie de neuitat este femeia care pune mult entuziasm în lucrurile importante pentru ea. În tot ceea ce crede! Este femeia luptătoare și asertivă, femeia care este dedicată să își aducă contribuția benefică pentru ea însăși și pentru umea în care trăiește.

Și într-o țară mai micuță se poate face o performanță mare. (…). Sper să avem cât mai multă încrede în noi. Trebuie să visăm întâi. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii. Sper să avem mai multă încredere în noi şi să crddem 100% că avem forţă că putem face tot ce ne dorim. Întâi de toate trebuie să visăm. - Simona Halep

Foto: Shutterstock/ lev radin

Îți recomandăm și Simona Halep, gurul meu: 5 lecții de viață pe care le-am învățat de la campioana de tenis

6. Suportul

Nu vom uita niciodată când o femeie dragă nouă a știut să ne ofere suportul de care aveam nevoie în momentele dificile. Chiar dacă nu va fi poate mereu 100% de acord cu tine, știi sigur că va fi mereu acolo pentru tine. Și asta este tot ce contează. Suportul pe care îl primești de la o femeie dragă este de neuitat.

Îți recomandăm și: Un secret din PSIHOLOGIE care ne transformă relațiile pentru totdeauna

Foto: Shutterstock

7.  Autenticitatea

Foto: Facebook Teal Swan

Adică, îndrăzneala de a fi în orice moment tu însăți, capacitatea de a nu te ascunde sub măști ale falsității și în spatele manipulării. Îți recomandăm și:  TEAL SWAN: 10 CITATE SPIRITUALE de la o femeie uluitoare

"Vei începe să trăiești o viață care merită să fie trăită atunci când începi să gândești, să spui și să faci acele lucruri care sunt demne de viața ta." - Teal Swan, o promotoare a autenticități

Foto homepage: Shutterstock/ fizkes


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri