Morgan Freeman ne predă cele mai puternice lecții de viață: 18 citate și cuvinte înțelepte de la magicianul cuvintelor

19 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 2337 share-uri

Morgan Freeman este un adevărat maestru al înțelepciunii, iar cuvintele sale adevărate lecții și sfaturi care ajung la sufletul celui care le ascultă.

Morgan Freeman este un actor și regizor american care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar vocea sa pătrunzătoare și distinctă este cea care l-a făcut remarcat în lumea întreagă și pentru talentul său de narator. A câștigat numeroase premii internaționale pentru rolurile sale din filme, inclusiv un premiu Oscar și Globul de Aur. Actorul este un adevărat maestru al cuvintelor și al înțelepciunii, iar sub influențele vocii sale discursul său se transformă în adevărate lecții și sfaturi care ajung la sufletul celui care le ascultă. Iată câteva dintre cele mai cunoscute și pline de înțelepciune citate și gânduri ale acestui magician al discursului, Morgan Freeman.

18 citate și cuvinte înțelepte de la Morgan Freeman, magicianul cuvintelor

1. Iertarea eliberează sufletul, îndepărtează frica.

2. Întotdeauna le spun copiilor mei că dacă te așezi jos, oamenii vor călca peste tine. Dar dacă continui să te târăști, să mergi în patru labe, să mergi, cineva întotdeauna, dar întotdeauna, îți va da o mână de ajutor. Întotdeauna. Dar trebuie să continui să dansezi, trebuie să continui să îți miști picioarele.

3. Bunătatea în a gândi sau a dărui creează profunzime și fericire. Bunătatea în a vorbi creează o iubire durabilă.

Foto: Morgan Freeman; Credite foto: Everett Collection / Shutterstock.com

4. Dacă te trezești și zăpada este până la genunchi, nu te umpli de mânie. Pur și simplu este ceva căruia trebuie să îi faci față. Dacă te afli într-o situație, este singura situație pe care o trăiești în acel moment și trebuie să îi faci față.

5. Atâta vreme cât te simți ca o victimă, ești una.

6. Pot să spun că viața este bună cu mine. A fost și este bună cu mine. Așa că mă gândesc că îndatorirea mea este să fiu și eu bun cu ea. Cum să fii bun cu viață? O trăiești.

7. Unul dintre lucrurile pe care te poți baza întotdeauna – acesta este unul din adevărurile universale și probabil că l-ai mai auzit și în altă parte – orice decidem că vrem să facem este ceea ce facem.

8. Dacă trăiești o viață de pretexte și scuze, viața ta nu valorează nimic până când nu faci ceva care îți schimbă într-adevăr realitatea.

9. Vechii egipteni aveau o credință frumoasă despre moarte. Când sufletele lor ajungeau la intrarea în rai, străjile le adresau 2 întrebări, iar de răspunsurile lor depindea dacă intrau sau nu în Rai. “Ai găsit bucurie în viața ta?”. “A adus viața ta bucurie celorlalți?”

10. Nu fi diferit doar de dragul de a fi diferit. Dacă vezi lucrurile diferit, funcționează astfel. Urmează-ți propria muza întotdeauna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri