Autor și speaker, Deepak ne inspiră prin modul său profund de a vedea viața și ne ajută pe un drum al spiritualității și conștientizării.

Deepak Chopra este unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai momentului. Autor și speaker, Deepak ne inspiră prin modul său profund de a vedea viața și ne ajută pe un drum al spiritualității și conștientizării. Aceste 15 citate înțelepte de la Deepak Chopra te vor inspira.

1.      Minte/Trup/Realitate

Mentalitatea (n.r. setul de credințe, valori, comportamente) pe care o avem influențează activitatea creierului și în consecință toată viața noastră -  percepția, cogniția, gândurile și sentimentele, relațiile personale; toate nu sunt nimic altceva decât proiecția ta.

2. Valorile noastre ar trebui să fie…

Valorile promovate de spiritualitatea New Age sunt evoluția conștienței, o societate nesectantă, o cultură demilitarizată, o cultură a filantropiei, vindecarea mediului, economia sustenabilă, justiția socială, împuternicirea economică a celor săraci, dragostea, compasiunea în acțiune, a merge dincolo de religii fundamentaliste, a merge dincolo de naționalism, arta.

3. Munca de echipă

Dacă vrei să faci lucruri importante și mărețe în viață, nu poți face nimic de unul singur. Iar cea mai bună echipă a ta sunt prietenii și rudele.

4. Ceea ce dai în Univers se întoarce…

Ceea ce dai celorlalți, bun sau rău, mai devreme sau mai târziu se va întoarce la tine. Energia pe care o dai unui om se va întoarce la tine pe viitor. 

5. Mediul tău

Nu poți să faci schimbări pozitive pentru tot restul vieții tale, fără un mediu care să te ajute să faci aceste schimbări ușoare, naturale și plăcute.

6. Condiția ta fizică este la fel de importantă ca cea spirituală

Chiar dacă luăm ca atare, starea de sănătate a corpului nostru este foarte importantă. De aceea este important să avem grijă de corpul nostru.

Foto: Shutterstock/ SSokolov

7. Realizează care este locul unde te-ai potrivi

Cu toții suntem aici fiindcă fiecare are un loc numai al său în acest Univers, un loc pe care trebuie să îl umple. Fiecare dintre noi suntem precum piesele unui puzzle imens.

8. Misterul vieții

Indiferent cât de mult analizezi apa, glucoza și sărurile din creierul uman, nu poți să ajungi la nivelul la care poți înțelege cum aceste molecule au devenit capabile de conștiință.

9. Fericirea din interior

Nimic nu este mai important în viață decât a ne reconecta la starea de extaz. Nimic nu este mai adevărat și nimic nu ne aduce mai multă bogăție. 

Îți recomandăm și:  Deepak Chopra - Oamenii îndrăgostiți pot face lucruri extraordinare!

Foto homepage: Shutterstock

Foto Deepak Chopra - Facebook

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri