3 August 2018 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Oprah Winfrey ne incurajează să ne aflăm adevărata menire pentru a atinge un success plin de substanță și serviciu adus nouă înșine și lumii în care trăim.

Oprah Winfrey: Care este adevărata ta chemare? - DISCURS INSPIRAȚIONAL

Când îți schimbi paradigma pentru a face ceea ce este un adevărat serviciu pentru tine însuți și pentru lume, succesul te va urma. Vă promit acest lucru!

Serviciul și însemnătatea = success.

Iată cheia: Învață din fiecare greșeală, fiindcă fiecare experiență, întâlnire și în mod particular greșelile tale sunt acolo pentru a te forța să fii mai mult decât ceea ce ești. Apoi, dă-ți seama care este următoarea mișcare potrivită.

Care este adevărata ta chemare?

Care este dharma ta?

Care este menirea ta?

Toți aceia dintre voi care trăiți aici aveți potențialul unui succes enorm. Există însă și un preț care vine odată cu acesta.

Oamenii nu te vor plăcea mereu. Și nu se vor bucura mereu pentru tine. Și dacă te vei înconjura de oameni care nu sunt obișnuiți cu succesul tău, ei încep să se teamă, să fie speriați, pentru că tu le reflectezi ceva ce ei nu pot recunoaște în ei înșiși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Oamenii care vor absolut tot ceea ce este mai bine pentru tine, doresc ca tu să fii cea mai bună versiune a ta.

Așa încât, cel mai important sfat al meu este să te înconjori de de oameni care sunt capabili să îți fie alături până la capăt. Și ceea ce știu cu siguranță este că cele mai mari alegeri încep din interiorul tău, atunci când îți răspunzi la întrebarea: Cine vreau să fiu în această lume?

Fă ca excelența să fie brand-ul tău.

Toată lumea îmi spune: Tu, Oprah, ești un brand. Dar eu le răspund: Sunt doar Oprah. Dar cee ace recunosc acum este puterea alegerii mele în toate modurile cu putință, în fiecare exemplu, în fiecare experiență, de a face lucrul potrivit. Iar excelența este cea care creează marca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri