ghid pentru o viaţă împlinită

Oprah Winfrey: Cuvinte pentru următorii 50 de ani din viața ta

Oprah Winfrey ne incurajează să ne aflăm adevărata menire pentru a atinge un success plin de substanță și serviciu adus nouă înșine și lumii în care trăim.

Într-un discurs celebru, Oprah Winfrey ne incurajează să ne aflăm adevărata menire pentru a atinge un success plin de substanță și serviciu adus nouă înșine și lumii în care trăim. Care este adevărata ta chemare?

În discursul ei, Oprah spune că adevăratul succes vine atunci când suntem sinceri față de noi înșine.

Întreabă-te: “Cine sunt cu adevărat? Și ce vreau?”

Dar trebuie să înțelegi că nu este suficient doar să ai succes în lume sau să lași moșteniri.

Pasiunea inseamna energie. Simte acea putere care porneste din a fi concentrat pe ceea ce te entuziasmeaza! – Oprah Winfrey

Răspunsul la aceste întrebărări esențiale ar trebui să fie: “Vreau să îmi îndeplinesc cea mai înaltă, adevărata manifestare a mea ca ființă umană”.>>

“Trebuie să ai o viziune pentru viața ta”, spune Oprah Winfrey. “Chiar dacă nu știi planul, trebuie să ai o direcție pe care alegi să mergi. Vrei să fii pe locul șoferului în viața ta. Pentru că dacă nu ești tu șoferul, te va conduce viața.”

A ști cine ești cu adevărt în această dimensiune spațio-temporală pe care o întrupăm este esențial. Trebuie să găsești un mod de a aduce un serviciu în lume.

Oprah Winfrey, discurs inspirational

Foto: Shutterstock/ Kristall Kenel

Iar prin acest serviciu pe care îl aducem lumii, Oprah înțelege că ne îndeplinim țelul nostru divin și ne aliniem cu natura noastră interioară cea mai autentică. Când știm cine suntem cu adevărt și știm ce vrem să facem și unde să ajungem, suntem în serviciul sinelui nostrum și al lumii în care trăim. Așa ne expansionam și contribuim în viețile noastre.

“Acum trăim într-o lume în care toată lumea vrea să fie faimoasă. Și în care admiram oamenii doar fiindcă sunt faimoși. Credem că a fi cunoscuți ne aduce valoare. Adevărul este că toate acestea pălesc în timp. Adevărul adevărat este că serviciul și însemnătatea pe care o adaugi serviciului pe care îl faci lumii dăinuiește.”, spune Oprah.

Foto homepage: Shutterstock/ Everett Collection

Citește mai departe >>>

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oprah Winfrey: Cuvinte pentru următorii 50 de ani din viața ta.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.