11 august: Lună Nouă și Eclipsă Parțială de Soare în Leu - un restart puternic și total din partea cosmosului!

11 august 2018 este o dată foarte importantă în astrologie căci avem parte de influențe astrale deosebit de puternice.

11 august 2018 este o dată foarte importantă în astrologie căci avem parte de influențe astrale deosebit de puternice, sub a căror influență, ne place sau nu, ne vom afla în perioada următoare de timp. Prin urmare, avem de-a face cu aspectul de Lună Nouă în Leu (Soarele și Luna se vor afla în conjucție în Leu), dar și eclipsa parțială de Soare în același semn, fenomen care se întovărășește și cu Nodul Nord în Leu și Mercur retrograd în Leu (până pe 18 august).

Din păcate, Eclipsa Parțială de Soare de pe 11 august 2018, cea de-a 13-a eclipsă de acest gen a secolului XXI, NU este vizibilă și în România, dar poate fi observată în alte zone ale lumii precum nord-estul Asiei, nord-estul Canadei, Scandinavia (Finlanda, Norvegia), Groenlanda, Rusia, Insulele Britanice (partea de nord). Acest lucru nu înseamnă că nu ne afectează și pe noi, ba din contră.

Retail jobs

Nodul Nord în Leu ne deschide calea către schimbare și ne provoacă să soluționăm probleme sau relații mai vechi care înseamnau blocaj pentru noi, în timp ce Mercur retrograd le supune procesului de gândire, deliberare și discuții. În următoarea perioadă de timp, putem întâmpina dificultăți și neînțelegeri legate de comunicare sau să fim informați/ dezinformați și astfel întârziați în procesul nostru de transformare, dar în astrologie lucrurile nu sunt permanente.

De pe 19 august, lucrurile reintră pe un făgaș normal. Până atunci însă, trebuie să revizuim atitudini și cuvinte mai vechi sau să clarificăm situații și contexte mai vechi, poate chiar de ani de zile, care au rămas în stand-by sau care ne țineau pe loc.

Citeste si:
Eclipsa de lună de pe 19 noiembrie schimbă radical viața a 3 zodii....
Eclipsa de lună de pe 19...

Foto: Eclipsa partiala de soare; Two Vectors / Shutterstock

La urma urmei, râul este înspre binele nostru căci această eclipsă parțială de soare și evenimentele asociate lui ne provoacă să ne înfruntăm blocajele, să curățăm unde putem curăța, să încheiem unde trebuie încheiat chit că ne referim la relațiile de dragoste sau profesionale, să ne depășim stagnările, să identificăm sursele impasului unde acesta există și să mergem mai departe.

Merită menționat că luna nouă și eclipsa parțială de Soare în Leu vor fi resimțite îndeosebi de cei aparținând semnelor fixe precum Taur, Scorpion, Leu, Vărsător, dar și de cei născuți în jurul datei de 11.

“Eclipsa de Soare din 11 august are ascendentul în Scorpion, așadar semnele fixe primesc din nou cu dedicație un cadou misterios. Marte, guvernatorul acestei zodii este în continuare retrograd în Vărsător, în conjuncție cu Luna Neagră. Mulți nativi, mai ales care aparțin semnelor fixe, se simt prinși ca într-o capcană, fiindcă nu își pot manifesta nestingheriți voința personală. Ceea ce uită aceștia este faptul că puterea nu vine din încăpățânare, ci din asumare a tuturor faptelor, și bune și rele”, se arată pe site-ul www.astrele.ro.

Eclipsa parțială de Soare din Leu este un restart cosmic

Foto: Natalia Hubbert /Shutterstock

O eclipsă solară, fie ea și parțială, poate aduce cu ea o trezire, o zguduire interioară, o revelație care îți zdruncina temeliile, tocmai pentru le restructură. O eclipsă solară este precum un restart din partea universului, o invitație de a echilibra dezechilibrele. Eclipsele înseamnă metamorfoze, înseamnă sfârșituri puternice și începuturi, înseamnă final de etapă, dar și început de drum. Suntem urgentați așadar ca în perioada următoare să ne evaluăm posibilitățile, să evoluăm, să facem loc viitorului în viețile noastre, să rupem ciclul tiparelor comportamentale astfel încât să producem schimbări majore pentru noi, benefice pe termen lung.

“Eclipsa de Soare din 11 august 2018, care are loc în zodia Leului, face parte dintr-o familie de eclipse cu rol profund transformator. Ceva trebuie să se prăbușească pentru a putea începe apoi un proces îndelungat și dificil de reconstrucție, cu efecte pe termen foarte lung. Prăbușirea unor structuri pe care le consideram sigure poate avea loc atât la nivel personal, cât și la nivel social. Prin urmare, este recomandabil să lucrăm conștient cu aceste energii și să facem de bună voie schimbări radicale în anumite sectoare de viață problematice”, ne atrage atentia si site-ul de astrologie www.eastrolog.ro.

Eclipsa parțială de soare formează aspecte provocatoare și cu Jupiter și Pluto, atrăgând după sine tendința de control și putere între oameni, dar și în diverse grupuri, manifestate sub forma verbală a contradicțiilor de idei și convingeri.

Să strălucim ca niște diamante!

Luna Nouă de pe 11 august pică la 18 grade în Leu, un semn solar în esența sa, puternic și strălucitor. Ca orice lună nouă, și aceasta ne invită să aruncăm o privirile în viețile noastre și să reflectăm asupra a ceea ce ne dorim în viață, asupra a ceea ce merităm. Doar că Leul o face într-un mod ostentativ, făcându-ne să aprindem scânteia strălucirii care există în fiecare dintre noi. Leul ne invită să ne îmbrățișăm așa cum suntem, să ne îmbrățișăm lumina interioară, să fim mândri de ceea ce suntem, să luăm atitudine, să ne autoimputernicim, să fim noi în gradul nostru cel mai înalt, să strălucim oriunde ne-am afla, indiferent de grupul în care ne aflăm.

Foto homepage: solarseven /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri