Nimeni nu vine în viața ta fără un motiv. 14 Semne că cineva pe care l-ai intalnit este Îngerul tău Păzitor

31 Iulie 2018 publicat în Lifestyle 25177 share-uri

Fiecare persoană care apare în viața ta nu vine întâmplător, ci cu un motiv. Îngerii păzitori pot lua uneori forma fizică și pot apărea în viața noastră sub forma unor îndrumători.

- Nu trebuie să pretinzi că ești altceva decât ești în preajma unei astfel de persoane. Ea te vede așa cum ești și te acceptă așa cum ești și de aceea îți este ușor să fii tu însuți în preajma ei.

- În momentele tale cele mai dificile sau atunci când ai de luat o hotărâre importantă, această persoană poate apărea în viața ta dându-ți cele mai înțelepte și bune sfaturi pentru sufletul tău. Este greșit să credem că un înger păzitor îți arată drumul pe care trebuie să mergi, nu îi este permis să intervină în destinul nostru decât în momente de grație divină. Un înger păzitor te face să VEZI drumul pe care trebuie să îl alegi.

Foto: Oleksandr Kolesnyk /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

- Chiar dacă ești într-o stare proastă, ești nervos sau indispus, simpla prezență a acestei persoane te calmează, te înseninează și îți schimbă starea de spirit.

- În prezența unei astfel de persoane, simți că ești special, unic, că tu contezi cu adevărat în această lume.

- O astfel de persoană degajă o energie pozitivă pe care ți-o transmite și ție. Te ajută să îți schimbi vibrația și să percepi toate lucrurile bune și frumoase din interiorul și din exteriorul tău.

- Sufletul tău vibrează doar fiindcă te afli lângă o astfel de persoană. Îți vine să cânți, să dansezi, să râzi, să zburzi așa cum făceai când erai copil și sufletul tău era liber.

- Îngerii păzitori controlează timpul și spațiul. Timpul nu se mai măsoară în ore, minute, secunde lângă o astfel de persoană. Poți petrece cu ea 8 ore și să simți că au trecut de fapt 10 minute.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Foto homepage: Kanea /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri