Cartea care te atrage cel mai tare, relevă aspecte ale personalității tale și ale subconștientului tău.

Relaxează-te, trage aer în piept și alege O SINGURĂ CARTE, pe cea care te atrage cel mai tare.

tarot test

Imagine: Shutterstock/ Fer Gregory

Cartea numărul 1 - Cartea iubiților

Ai un spirit blând și melancolic și de asemenea o natură gentilă. Iubești frumusețea acestei vieți și când ești într-un loc frumos te simți inspirată și fericită.

Dacă ai ales această carte, Cartea Iubiților, ești o persoană care știe să aprecieze micile plăceri ale vieții și în același timp ai și un spirit aventuros. Tradițiile și familia sunt aspecte importante pentru tine. Idealul vieții tale este iubire și îți dorești o relație romantică care să te împlinească ăe toate planurile.

Ceva nou va veni în viața ta, ceva ce te va însufleți și îți va da putere. Va fi o perioadă ca de primvară în viața ta. Chiar dacă ai tendința de a fi o persoană mai discretă este timpul să te faci remarcată și să îți faci vocea auzită. Este timpul să îți asumi cine ești, să afirmi lucruri pe care niciodată nu ai putut să le spui și să trăiești autentic, fiindcă Universul este iubitor și te susține în acest demers curajos.

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului TAROT TEST: Alege cartea favorită și află ce relevă aceasta despre subconștientul tău.