Nimeni nu vine în viața ta fără un motiv. 14 Semne că cineva pe care l-ai intalnit este Îngerul tău Păzitor

31 Iulie 2018 publicat în Lifestyle 25177 share-uri

Fiecare persoană care apare în viața ta nu vine întâmplător, ci cu un motiv. Îngerii păzitori pot lua uneori forma fizică și pot apărea în viața noastră sub forma unor îndrumători.

Fiecare persoană care apare în viața ta nu vine întâmplător, ci cu un scop. Unele persoane sunt aici ca să ne îndrume, să ne ajute să ne găsim menirea, ca să nu ne rătăcim, ca să nu pierdem drumul către noi înșine, ca să ne reamintească că nimic nu este pierdut și că la urma urmei totul va fi bine, trebuie doar să avem încredere. Îngerii păzitori pot lua uneori forma fizică și pot apărea în viața noastră sub forma unor îndrumători care ne călăuzesc. Ei ne ajută să ne vindecăm, ne arată că nu suntem niciodată singuri în urcușurile și coborâșurile vieții, în solicitările noastre.

Cred că mi-am intersectat calea de 4 ori cu un astfel de înger păzitor. Pentru apariția și prezența acestor persoane speciale în viața mea nu pot fi decât recunoscătoare căci fără ele existența mea ar fi fost infinit mai lipsită de surprinzător, de miracole și perspective. Știu că ei au fost îngerii mei păzitori și mi-au fost alături cu dragoste. Benevola și necondiționată, fiindcă doar așa știu ei să iubească. Cum spuneam, i-am întâlnit în patru situații:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

- când eram într-un vid emoțional atât de mare încât simțeam că mă afund într-o gaură din care nu mai pot ieși... un necunoscut a apărut de nicăieri în calea mea (la propriu), mi-a spus “bună” și mi-a arătat drumul către mine. Știu că în acel moment nu aș fi reușit să mă ridic singură. Strigam pe dinăuntru după ajutor și el a apărut.

- când o mașină a dat peste mine pe trecerea de pietoni. Eram foarte tristă în acele zile, mă gândeam la o persoană foarte dragă care tocmai plecase dintre noi și de care îmi era teribil de dor... Știu că a fost alături de mine în acel moment și de aceea nu am pățit nimic.

- când o persoană alături de care călătoream în tren m-a rugat să mă așez lângă ea și să îmi schimb locul deși inițial optasem pentru un altul. Cineva a aruncat cu o asemenea forță o piatră pe fereastra de lângă locul meu inițial încât acesta s-a umplut de cioburi și bucăți mai mari și mai mici de sticlă. Piatra a căzut pe locul meu inițial, dar eu nu mai eram acolo.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

- când am plâns și mi-am împărtășit necazurile cu o necunoscută în halat de spital, suferind de HIV, care mi-a cerut bani la metrou. Avea 3 dinți în gură, ochi expresivi. Mi-a mărturisit că a fugit de acasă “fiindcă o mai apucă nebuneala câteodată din cauza suferinței”. Dar se întoarce, căci băiatul ei probabil că deja o caută… Ne-am despărțit spunând că dacă ar fi știut că se întâlnește cu mine, mi-ar fi adus trei trandafiri să mi-i ofere în dar pentru bunătatea mea. Uitasem că sunt bună. Sau că pot să fiu.

Iată care sunt semnele că cineva din viața ta este îngerul tău păzitor

- A apărut în viața ta într-un moment de impas, cumpăna sau disperare, când aveai cea mai mare nevoie, când te așteptai cel mai puțin, iar întâlnirea cu această persoană a avut asupra ta un efect miraculos, căci ți-a schimbat pentru totdeauna viața și structura interioară.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci A contat cine a zbierat mai tare

Foto: Mike H /Shutterstock

- Apariția acestei persoane te-a făcut să te accepți 100% așa cum ești, să te îmbrățișezi și să te iubești necondiționat căci el te acceptă și te iubește necondiționat. În multe cazuri, un înger păzitor te ajută să îți recapeți încrederea în sine, să crezi din nou în tine și în potențialul tău.

- Simpla prezență a unei astfel de persoane în viața ta te face să te simți viu, liber, fericit. Alături de ea, simți și tu că ai aripi, te simți energic, tânăr, revigorat, binecuvântat, plin de speranță.

- Uneori îngerii păzitori iau forma oamenilor și te salvează în momente cruciale, din accidente și incidente care te-ar fi putut marca într-un mod dramatic.

- În preajma unei astfel de persoane te simți din nou că un copil și îți regăsești entuziasmul pentru aventură, bucurie, pentru a trăi și descoperi viața.

- În preajma unei astfel de persoane îți deschizi sufletul cu cea mai mare ușurință și i te confesezi cu încredere. Știi că nu te judecă în niciun fel, ci te ascultă și te înțelege, ajutându-te să te eliberezi de sentimentele tale negative fără să le preia asupra sa.

- Uneori, un înger păzitor poate veni sub forma unui medic sau a unui vindecător care îți aduce alinare unei suferințe/ boli fizice mai vechi (fie îți găsește cauza unei afecțiuni de care sufereai de ani de zile și pe care alți medici nu au identificat-o, fie îți indică un tratament care este eficace și te ajută să te recuperezi rapid etc). Îngerii păzitori pot aduce în viața ta și darul vindecării, fie ea fizică, emoțională sau spirituală.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri