Vreau să uit și să merg mai departe cu tot ce e frumos și bun din fiecare din noi.

de Alexandra Șerban

OMULE, dă vieții spațiu să te creeze cu multe tâmple și stele căzătoare!

...și aș vrea să te iert, să mă iert, să fie ca și cum ne-am întâlni în Rai și nu am ști răul ce ni l-am făcut, emoțiile negative pe care ni le-am pricinuit și tot ceea ce ne-a durut.

Oare cum ajungi la liniștea și înțelegerea aceea că toți ne suntem prieteni unii altora? Că de fapt, de acolo, din Rai, am plecat cu misiuni unii în viețile altora- să ne fericim, să ne întristăm, să ne urăm, să ne iubim să ne bucurăm… și jucăm doar roluri – însă, dacă ni s-ar lua vălul de pe ochi, am înțelege că ne avem unii pe alții cu un rost, pt evoluția fiecăruia dintre noi. Jocuri si asta e TOT.

Vreau să uit și să merg mai departe cu tot ce e frumos și bun din fiecare din noi.

Foto: Kalamurzing /Shutterstock

Din tine cel pe care l-am cunoscut, din tine cel care m-a făcut să ma doara, din tine cel ce m-ai avut, din tine cel pe care l-am pierdut, din tine cel cae m-a dezamăgit, din tine cel pe care l-am iubit și apoi a fost ca și când nu ne-am fi cunoscut. Vreau ca oamenii să rămână frumos în borcanul cu amintiri sclipicioase ce-l port în sufletul meu și intelepciunea primită din fiecare încercare și întâmplare să apară mai târziu și să îmi lumineze fiecare stare, să mă facă să iau deciziile cele mai bune și să pot dărui mai mult și mai frumos și celorlalți.

Mă pierd când oamenii mă dezamăgesc, când iubesc prea mult, când aștept prea mult.

Mă regăsesc de fiecare dată când îmi iau viața în propriile maini și fac ceea ce îmi doresc- frustrările dispar și lumina mă înconjoară din toate părțile. Si atunci inteleg ce inseamna a fi OM si a TE BUCURA DE VIATA, simplu si firesc. Fara lupte.

Și stau și mă întreb: oamenii pe care i-am rănit din greșeală sau din întâmplare au simțit vreodată cât i-am iubit și cum m-am simțit langa ei?

Le pare rău oamenilor care au ales să plece, deși au știut că m-au frânt?

Citește continuarea pe pagina următoare >>


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Îți mulțumesc și te iubesc chiar dacă totul s-a terminat atât de brusc.