1 Mai 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Vreau să uit și să merg mai departe cu tot ce e frumos și bun din fiecare din noi.

...cred că suntem doar lumini colorate, de intensități diferite unii pentru alții - doar că nu ne convine uneori când și cum apar(em) (unii)unele lumini în sufletele noastre.. le stingem prea devreme, le aruncăm și dăm foc la ceva frumos ce ar fi urmat să se întâmple. Rabdarea ni se prelinge printre degete si tample.

Singuri și împreună, luându-ne de mână, spunându-ne frumos adio și acceptând că totul își are un timp și un loc de început și de sfârșit, de trăit intens.

Foto: JPagetRFPhotos /Shutterstock

Minunății de emoții în ochii și sufletele noastre.
Ne dor rupturile ce le-am denumit albastre.
Ne încântă tot ce ne suprinde și ne aprinde sufletele.
Suntem licurici în căutarea libertății și a înțelesului rostului vieții deși zburăm așa de brownian pe câmpiile unde am fost lăsați tihniți să ne ducem anii, sufletele și împreunările.
Azi ce ai vrea sa ti se intample?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Eu stiu ca...
Azi, aici, mi-e dor de a te face să înțelegi că îți mulțumesc și te iubesc chiar dacă totul s-a terminat așa de brusc și plin de vânătăi pe suflete și aripile noastre de silfide umane. De multe ori imi uit rolul pamantesc- să le las să se mai si întample!

Un ceas aș cere să poți simți tot ce încă: cu tine, în gând și în suflet, mai trăiesc!

* de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Kichigin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri