Dr. Dain HEER – Access Consciousness: 8 mesaje pe care Universul ar vrea să ți le transmită dacă ai asculta

26 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Dacă urmărești activitatea lui Dain Heer, înveți să te conectezi la autenticitatea din tine și la ritmul divin al Universului.

Dr. Dain Heer este facilitator Access Consciousness și una dintre persoanele pe care le urmăresc cu mare plăcere. 

Rezonez enorm cu blândețea și frumusețea pe care Dain Heer o emană și am dorit să nu țin doar pentru mine mesajul acestei persoane speciale. Dacă urmărești activitatea lui Dain Heer, înveți să te conectezi la autenticitatea din tine și la ritmul divin al Universului.  Dr. Dain Heer emană o vibrație înaltă și de aceea este o inspirație pentru oameni din întreagă lume. 

Ca să afli ce înseamnă Access Consciousness, citește acest articol: Interviu cu Carleta Tiba: Acces Bars, terapia care iti daruieste tot ce iti doresti in viata!

Iar prin perspectiva lui Dain Heer, putem să aflăm cele 8 mesaje pe care Universul ni le trimite prin intermediul sau.

Aceste 8 mesaje le-am extras dintr-un clip de pe canalul de YouTube al lui Dain.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Caria dentară – ce este și cum se tratează

1. Mesaj de la Univers: Ești un Gigant adormit! Fără ca tu să știi, ești de fapt cu mult mai mult decât îți imaginezi. Tu ai la dispoziție mult mai multe lucruri decât îți imaginezi – în tine, în jurul tău și pentru tine.

Ceea ce se întâmplă cu noi, crescând în această lume, e că uităm să fim precum copilașii. Observă-le entuziasmul, observă-le fericirea și cum se ridică atunci când au căzut. Așa ești și tu, spune Dr. Dain Heer. Suntem cu mult mai mult decât limitările și traumele noastre și dacă am putea să accesăm acest adevăr, măcar pentru o secundă, vom primi forța necesară  pentru a provoca schimbările de care avem nevoie în viața noastră.

Nimeni nu ne vorbește despre valoarea din noi, despre posibilitățile de care dispunem, de cât de mult suntem în stare și astfel rămânem blocați în locuri cu mult inferioare nouă și continuam să gândim că suntem cu mult mai mici decât suntem cu adevărat.

 2.  Mesaj de la Univers: Oriunde ai fi în acest moment din viața ta, ai făcut o treabă briliantă cu uneltele pe care le-ai avut la dispoziție

Foarte mulți oameni vin la mine și îmi povestesc despre cât de vinovați se simt că nu au făcut mai bine, că au făcut alegeri greșite, au avut relații nepotrivite sau au făcut alegeri greșite în afaceri, spune Dain Heer. 

Ceea ce am început să realizez, lucrând cu diverși oameni și văzându-i în situații similare, a fost că ei nu au greșit cu nimic, că nu au nicio vina. Pur și simplu nu au avut uneltele ca să își creeze viața pe care și-au dorit-o.

Dar acum, unelete ca cele de la Access Consciousness, există. Ceilalți oameni le numesc miracole, dar nu sunt decât metode prin care ne putem îmbunătăți perspectiva asupra vieții.

Vă rog pe toți să înțelegeți că, indiferent de locul unde vă aflați în acest moment în viața voastră, nu ați făcut absolut nimic greșit, spune Dr. Dain Heer. Dacă ați experimentat abuzul, trauma și în continuare simțiți că puneți un picior în față altuia, încercând din răsputeri să va creați viața și dacă încă nu ați renunțat să căutați și să încercați varinate noi, vă rog, vă rog, observați cât sunteți de curajoși!! Nu ați renunțat și acesta este cel mai mare dar pe care vi-l puteți face: Niciodată să nu renunțați, niciodată să nu vă lăsați, niciodată să nu vă resemnați. 

3.  Mesaj de la Univers: Toate lucrurile la care visezi și ai visat toată viața, sunt posibile!

Tot ce ai nevoie este să ai încredere în tine. Nu știu despre tine, dar eu, când eram copil, apoi ca adolescent și ca tânăr, mă trezeam uneori, la 3-4 dimineața și visam la tot felul de posibilități. Acestea nu s-au manifestat fiindcă nu aveam uneltele care puteau să mă ajute să le îndeplinesc și apoi mă gândeam că poate mă înșel, că poate mă hrănesc cu iluzii. Dar vreau să va spun că toate aceste visuri sunt de fapt posibile. Te rog să conștientizezi acest lucru: Toate visurile pe care le ai și le-ai avut sunt cu adevărat posibile, spune Dain Heer.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri