Dr. Dain HEER – Access Consciousness: 8 mesaje pe care Universul ar vrea să ți le transmită dacă ai asculta

26 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Dacă urmărești activitatea lui Dain Heer, înveți să te conectezi la autenticitatea din tine și la ritmul divin al Universului.

Dr. Dain Heer - Access Consciousness: Mesaje de la Univers ca să fii mai bine în viața ta

4.  Mesaj de la Univers:  Ori de câte ori simți că ești diferit, acesta este de fapt darul tău

Unul dintre principalele motive pentru care ne auto-blamăm, este fiindcă simțim că nu aparținem, că nu facem parte dintr-un loc și că nu ne potrivim acolo, că nu suntem așa cum ceilalți își doresc ca noi să fim. Poate mulți dintre voi chiar v-ați simțit ca “oaia neagră a familiei”. 

Dar ceea ce vreau să va spun, este că acea diferență este de fapt darul vostru. Avem nevoie de oameni care să fie diferiți și care să nu mai facă lucrurile după un șablon, pentru că ei se simt strâmtorați de limitările pe care ceilalți le consideră așa de valoroase. Vezi… diferența asta pe care o ai și pentru care te învinovățești de atâta timp, este cel mai mare dar pe care ai venit să îl oferi lumii. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Dacă ți-ai da voie să ai vulnerabilitatea și curajul de a alege această diferență, tu vei începe să strălucești și lumea noastră va deveni mai bună. 

5. Mesaj de la Univers:  Ai la dispoziție o realitate a ta, pe care trebuie să o descoperi și să o creezi! 

Este vorba despre Realitatea TA și nu are absolut nicio legătură cu cea pe care ai învățat-o de la ceilalți și despre care ai considerat că este cea corectă, potrivită, bună pentru tine. Această realitate diferită este exact că tine. UNICĂ. 

Descoperă care este realitatea ta mai degrabă decât să încerci să te forțezi să intri în a celorlalți. Cum ar fi să începi să simți care este realitatea ta și cum ar fi să începi să nu o mai înăbuși? Să încetezi să te mai învinovățești că ai acest punct de vedere diferit. Cum ar fi dacă, ceea ce ai nevoie este să te îndrepți către această realitate, decât să fugi de ea? 

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează

6.  Mesaj de la Univers: Când ești cu adevărat tu însuți ești o persoană uluitoare 

Eu vreau să va povestesc din propria experiență. Acum 16 ani îmi doream să îmi termin viata… Nu puteam să intru în fiecare cutiuță în care mă voiau ceilalți și trăiam după judecățile celor din jur. Fiecare avea propriul set de judecăți și a trebuit să anulez ceea ce era adevărat pentru mine ca să mă potrivesc cu judecățile tatălui meu, cu ale mamei, cu ale prietenei,  ale mamei vitrege, ale fraților și surorilor mele. Și încercam să merg pe această linie subțire în mod continuu. Dificultatea e că nimeni nu poate să meargă pe un așa traseu subțire, la nesfârșit. Și apoi faci un pas greșit și apoi te judeci…. Pentru că ai făcut acest pas greșit, pentru că ai ieșit în afară acelor limitări în care încercai să te încadrezi. Dar când îndrăznești să ieși în afara acestor limitări, începi să îți oferi spațiu și sa ai o lume cu totul și cu totul nouă, diferită, plină de posibilități și alegeri. În loc de alegerea de a sta mereu pe linia aceea subțire și determinată de judecățile celor din jur, alege drumul tău unic.

Fii acea persoană unică care trebuie să fii și uimește-i pe toți!

7.  Mesaj de la Univers: Existența ta este crucială pentru viitorul unei lumi noi!

Dacă ai fi din acest moment omul care refuzi să fii, atunci lumea întreagă se va schimba. Sunt moduri de a fi în această lume la care doar tu ai acces.

Când știi că ceva este posibil și ai voința de a alege acel lucru, deschizi de fapt un spațiu că acel lucru să existe în lume - o realitatte care nu a mai existat până acum. Tu poți să fii diferența care schimbă realitatea limitată a celorlalți. Acesta este un dar care ne-a fost dat tuturor. 

8. Mesaj de la Univers: NU EȘTI SINGUR!

Nu ești singur! Nu ești singur! Nu ești singur. Mai sunt și alți oameni acolo, în lume care își doresc aceeași lume pacifistă, blândă și plină de contribuții – o lume caracterizată de generozitatea spiritului, care are o bunătate și gentilețe intrinsecă. Nu ești singur! Te rog, găsește oameni care îți sunt asemenea și care își doresc ceva nou în lume, îndeamnă Dr. Dain Heer.

Este timpul ca pe Planeta noastră și în viața noastră, lucrurile să se schimbe. Îmi pare rău pentru suferința prin care ai trecut. Și eu am trecut prin suferință și am crezut că îmi va ruina viața, dar am realizat apoi că toată suferința prin care am trecut m-a pregătit de fapt să fiu persoana care sunt azi. 

Dacă și în cazul tău, ceea ce ai experimentat în viață, te-a pregătit pentru a fi această contribuție pentru lume? Cum ar fi dacă ai fi cu adevărat tu însuți, ar fi posibilitatea și contribuția de care această lume are nevoie?

 

foto: By Aphelleon/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri