31 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Proiectam in aceste zile fericire, dorinte spre indeplinire, planuri pentru viitor si sperante de mai bine pentru noul an. Dar cum putem sa cream cu adevarat realitatea pe care ne-o dorim? Access Consciousness este un set de practici care ii ajuta pe oameni sa constientizeze posibilitatile infinite de care dispun si puterea pe care o au ca indivizi, de a se deschide si de a trai viata pe care si-o doresc, implindu-si cu adevarat visurile, eliberandu-se de piedici, de conditionari mentale - Traind cu mai multa bucurie, usurinta si glorie. :)

Totul in viata vine la mine cu bucurie usurinta si glorie e una dintre mantrele Access Consciousness, dar tot din practica Access face parte si terapia Bars.

Am stat de vorba despre Bars cu Dr. Carleta Tiba, facilitatoare si deschizatoare de perspective Access Consciousness.

Garbo.ro: Ce inseamna Access Bars?

Carleta Tiba: ACCESS BARS®, este una din tehnicile Access Consciousness (Acceseaza Constiinta) si este metoda care aduce impreuna RELAXAREA , VINDECAREA si BUNASTAREA in toate aspectele vietii. Ea este primul nivel in Access Consciousness si este inceputul pentru cineva care doreste sa isi expansioneze viata si sa devina constient de cum sa isi creeze viata pe care o doreste.

S-a descoperit ca exista 32 de puncte pe cap, numite Bare, in care sunt stocate ganduri, amintiri, emotii, tipare de dizarmonie, socuri, traume, credinte limitative. In fiecare bara sunt stocate lucruri specifice, legate de un anumit sector al vietii tale.

Exista o bara numita Vindecare, in care sunt stocate blocaje care impiedica vindecarea corpului si a mintii. Rularea acestei bare, va elibera blocajele si va permite corpului si mintii sa se vindece. Exista o bara numita Sexualitate in care sunt adunate blocaje care impiedica persoana sa se bucure de o viata sexuala implinita si armonioasa.

Exista o bara numita imbatranire, in care sunt adunate energii care face corpul sa imbatraneasca si sa se degradeze. Rularea acestei bare va face ca aceste blocaje sa se disipeze si persoana va tinde sa nu mai imbatranesca la fel ca toata lumea.

Exista o bara numita Comunicare in care sunt blocate energii care ne impiedica sa comunicam cu claritate si sa intelegem cu claritate.

Exista o bara numita Creativitate care, atunci cand este rulata, incepe sa elibereze blocajele care ne impiedica sa accesam si sa exprimam creativitatea. Mai exista o bara numita bara Bani care, atunci cand este rulata, incepe sa elibereze blocajele aspectului financiar al vietii noastre.

O sedinta de BARS poate fi, pentru cele mai multe persoane, prima oara in viata in care au simtit relaxarea profunda si conectarea cu fiinta profunda. In cel mai rau caz, dupa o sedinta de Bars te vei simti ca dupa cel mai bun masaj, in cel mai bun caz, intrega ta viata se va schimba.

Ce alte bare mai exista? Ei bine, exista bare numite: constientizare, timp si spatiu, corp, bucurie, tristete, crearea de forme de viata, cercul manifestarii, pace si cam, bunatate, recunostinta, control, restructurarea corpurilor, putere, bara de implant. Fiecare din aceste bare depoziteaza limitari in acel aspect al vietii noastre, iar rularea lor, produce eliberare si usurinta in acele aspecte.

Foto: Shutterstock; Dzhulbee

Foto main: Shutterstock; PHOTOCREO Michal Bednarek

Garbo.ro: Cum functioneaza Access Bars?

Garbo.ro: Atunci cand eliberam ceea ce nu suntem, ceea ce suntem cu adevarat iese la suprafata. Rularea barelor creeaza spatiu, linsite, pace, claritate, posibilitati noi. Rularea Barelor incepe disiparea limitarilor care ne creeaza greutatile in viata si incepe sa elibereze trecutul, amintirile, inconstienta. Prin rularea Barelor, constienta si constiinta noastra se expansioneaza.


Garbo.ro: Cine are nevoie de Bars?

Carleta Tiba: Oricine doreste o viata cu usurinta, bucurie, expresie exuberanta si abundenta!

Aceasta tehnica a creat schimbari majore in cazuri de: stres accentuat, depresie, anxietate, atacuri de panica, lipsa claritatii, accidente vasculare cerebrale, atacuri cardiace, autism, deficit de atentie, insomnii, afectiuni ale corpului de orice grad de gravitate, tulburari mentale, minte agitata, tulburari de libido, impotenta, frigiditate, infertilitate, disgravidie, doliu, soc post traumatic, parkinson, dementa.

Deasemenea, s-a observat cum Access Bars® a creat imbunatatiri majore in: relatia cu banii, corpul, partenerul de viata, familia, job-ul, in dificultati de invatare, lipsa de claritate legat de scopul vietii.

Rularea bars schimba situatii legate de sanatatea corpului, elibereaza blocaje mentale si emotionale, elibereaza stresul, confuzia, depresia. Gravidele au mai multa usurinta cu sarcina, cu nasterea, cu alaptarea si cu integrarea rolului de mama.

Copiii devin mai linistiti, invata mai usor, se inteleg mai bine cu cei din jur. Relatiile devin mai armonioase pentru cei care ruleaza Bars. Mintea devine linistita dupa o sesiune de Bars si esti mai prezent. Cei care se simt blocati si care simt ca nu pot schimba situatii din viata lor pot schimba situatia ruland Barele. La fel si cei care au pierdut pe cineva drag sau au stres posttraumatic. Orice persoana si orice situatie de viata poate beneficia de aceasta tehnica minunata! Am avut clienti si participanti la clase de la cele mai fragede varste (nou nascuti) pana la varstele cele mai avansate. Chiar si atunci cand ai o viata usoara, fara griji si fara probleme, Bars poate aduce mai multa usurinta, bucurie, posibilitati si expansiune!

Garbo.ro: In ce mod terapia Bars ne ajuta sa cream in viata noastra ceea ce ne dorim?

Carleta Tiba: De cele mai multe ori nu suntem constienti de lucrurile care ne impiedica sa avem si sa cream viata asa cum ne-o dorim. Facem tot ce stim noi si totusi ceva nu merge. Ei bine, Bars adreseaza acele lucruri, acele energii de care nu suntem constienti si pe care nu stim cum sa le schimbam. Cand facem spatiu, incepem sa avem claritate.

Cand avem o minte linistita, putem vedea ca avem disponibile alte alegeri. De multe ori de fapt noi nu stim ce ne dorim cu adevarat sau nu stim cine suntem cu adevarat. Acesta poate fi inceputul in crearea vietii pe care o dorim..sa stim ce ne dorim si cine suntem cu adevarat. Rularea Barelor, deschide aceasta posibilitate. :)

Garbo.ro: Ce simtim in timpul unei sedinte de Bars?

Carleta Tiba: Acest lucru difera de la o persoana la alta si de la o sesiune la alta. De cele mai multe ori, persoana are un sens de liniste, pace, relaxare, usurinta, pe care nu le-a mai avut de foarte multa vreme. Sunt persoane care dorm foarte adanc in timpul sesiunii iar alte persoane sunt foarte alerte, percepand cu claritate, ca o derulare video, ceea ce se elibereaza. De multe ori in cursul sesiunilor de Bars apar episoade explozive de exuberanta, bucurie si voie buna… : ))

Garbo.ro: Ce schimbari putem observa in viata noastra dupa o sedinta de Bars?
Carleta Tiba: Ce observa multa lume dupa sesiunile de bars este: mai multa usurinta in a fi cine esti, totul in viata incepe sa aiba un sens de usurinta, mintea devine linistita, incepi sa ai claritate, apar constientizari noi, observi deblocari de situatii de viata, relatiile devin mai armonioase, disparitia luptei pentru supravietuire, somnul devine mult mai linistit si scade nevoia de perioade lungi de somn, invatarea devine mai usoara, vitalitatea creste, se elibereaza si dispar probleme fizice, depresia incepe sa dispara, mai multa bucurie, apar oportunitati noi si …. mult mai mult!!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri