Sufletele batrane - Neinfricatii: 5 lucruri de care nu le este frica niciodata

12:01, 26 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle461 share-uri

Sufletele batrane sunt acei oameni care indiferent de varsta pe care o au, demonstreaza maturitate, verticalitate si curajul de a fi ei insisi in orice circumstanta.

Spiritualitate - Suflete batrane


3. Nu le este frica sa ii indeparteze pe oamenii toxici din viata lor

Citeste si:
Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat?
Testul Originilor Divine: Ce...

Pentru oamenii obisnuiti este dificil sa renunte la anumiti oameni chiar daca stiu in adancul sufletului lor ca aceste persoane le fac rau. Datorita verticalitatii care ii defineste, sufletele batrane stiu foarte clar ca ceea ce isi doresc in viata lor sunt oamenii care ii ridica, iar nu cei pe care ii coboara. In acest sens, va recomandam sa recititi ce spune Oprah Winfrey pe aceasta tema: Oprah Winfrey: Secretul care mi-a schimbat viata

Oprah obisnuieste sa spuna ca oamenii trebuie sa fie responsabili pentru energia pe care o lasa in jurul lor si sa nu ii faca pe ceilalti sa sufere. Sufletele batrane asemenea ei nu se vor gandi de doua ori in privinta oamenilor care le fac in vreu fel rau si se vor indeparta de acestia, stiind sa puna limite sanatoase.

Citeste si:
Testul emoțiilor ascunse: Ce sentimente îți vor guverna sufletul în...
Testul emoțiilor ascunse: Ce...

4. Nu le este frica sa fie ei insisi

Pentru un suflet batran nu este nimic mai important decat angajamentul pe care il au fata de autenticitate.
Nu vor juca niciodata roluri si ne vor arata tot timpul ceea ce simt si ce opinii au.

Nimic nu ii deranjeaza mai tare este sa fie inconjurati de oameni lipsiti de autenticitate, goliti de sentimente si ascunsi in spatele unor masti.


Foto: Pixabay

5. Nu le este frica sa recunoasca ca au gresit

Capacitatea de a recunoaste cand gresim este o dovada de mare forta interioara. Un suflet batran isi va asuma tot timpul orice mica greseala si este oricand gata sa asculte o alta opinie. Au o capacitate de auto-reflectie ridicata si de aceea nu le este niciodata frica sa se uite la partile lor negative, vulnerabile sau supuse erorii.

Nu le este frica sa isi recunoasca greselile fiindca au un sine stabil si sanatos. Isi doresc sa evolueze, sa invete si sa nu ii raneasca pe cei din jurul lor. Autoperfectionarea este mantra lor inconstienta si vor actiona mereu in concordanta cu acest deziderat.

Foto homepage: Shutterstock/ Jozef Klopacka


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri