26 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 124 share-uri

Sufletele batrane sunt acei oameni care indiferent de varsta pe care o au, demonstreaza maturitate, verticalitate si curajul de a fi ei insisi in orice circumstanta.

Spiritualitate - Suflete batrane


3. Nu le este frica sa ii indeparteze pe oamenii toxici din viata lor

Pentru oamenii obisnuiti este dificil sa renunte la anumiti oameni chiar daca stiu in adancul sufletului lor ca aceste persoane le fac rau. Datorita verticalitatii care ii defineste, sufletele batrane stiu foarte clar ca ceea ce isi doresc in viata lor sunt oamenii care ii ridica, iar nu cei pe care ii coboara. In acest sens, va recomandam sa recititi ce spune Oprah Winfrey pe aceasta tema: Oprah Winfrey: Secretul care mi-a schimbat viata

Oprah obisnuieste sa spuna ca oamenii trebuie sa fie responsabili pentru energia pe care o lasa in jurul lor si sa nu ii faca pe ceilalti sa sufere. Sufletele batrane asemenea ei nu se vor gandi de doua ori in privinta oamenilor care le fac in vreu fel rau si se vor indeparta de acestia, stiind sa puna limite sanatoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

4. Nu le este frica sa fie ei insisi

Pentru un suflet batran nu este nimic mai important decat angajamentul pe care il au fata de autenticitate.
Nu vor juca niciodata roluri si ne vor arata tot timpul ceea ce simt si ce opinii au.

Nimic nu ii deranjeaza mai tare este sa fie inconjurati de oameni lipsiti de autenticitate, goliti de sentimente si ascunsi in spatele unor masti.


Foto: Pixabay

5. Nu le este frica sa recunoasca ca au gresit

Capacitatea de a recunoaste cand gresim este o dovada de mare forta interioara. Un suflet batran isi va asuma tot timpul orice mica greseala si este oricand gata sa asculte o alta opinie. Au o capacitate de auto-reflectie ridicata si de aceea nu le este niciodata frica sa se uite la partile lor negative, vulnerabile sau supuse erorii.

Nu le este frica sa isi recunoasca greselile fiindca au un sine stabil si sanatos. Isi doresc sa evolueze, sa invete si sa nu ii raneasca pe cei din jurul lor. Autoperfectionarea este mantra lor inconstienta si vor actiona mereu in concordanta cu acest deziderat.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Foto homepage: Shutterstock/ Jozef Klopacka


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri