8 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Traim intr-un univers interconectat, noi si tot ceea ce ne inconjoara ne aflam de fapt intr-un dans permanent, influentandu-ne reciproc. Iata de ce, nu ar trebui sa te mire ca oamenii apar in viata ta cu un scop important.

Motive cosmice pentru care oamenii apar in viata ta

3. Oameni care apar in viata noastra cu un motiv: Sunt trimisi ca sa ne trezeasca

Mai devreme sau mai tarziu, toti trecem prin acest moment al vietii noastre. Momentul cand absolut tot ceea ce este in jurul nostru provoaca transformarea interioara. In astfel de momente, Universul ne trimite oameni in viata care sa ne deschida spre noi perspective si noi posibilitati.

Foto: Shutterstock

4. Oameni care apar in viata noastra cu un motiv: Sunt trimisi ca sa ne ajute sa evoluam si sa avem incredere in noi

Sunt momente in calatoria noastra cand ne simtim descurajati si neincrezatori, ne lovim de tot felul de limitari si credinta ca ceea ce ne dorim este imposibil de atins.

In astfel de momente, Universul nu ne lasa singuri si ne trimite in ajutor persoane care ne sprijina, me incurajeaza si ne arata perspective pe care noi singuri nu puteam sa le vedem. Se intampla ca acesti oameni sa nu stea in vietile noastre prea mult, dar momentele cand ne sunt alaturi si ne invata sa avem incredere in noi insine, vor fi cu siguranta, de neuitat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto: Pexels/ Bahaa A. Shawqi

5. Oameni care apar in viata noastra cu un motiv: Sunt trimisi ca sa ramana

Nu toti oamenii din viata noastra ne vor fi alaturi pentru perioade indelungate. Cei care au acest rol insa, sunt pretiosi si rari. Profitati de acest moment si trimiteti un gand bun oamenilor foarte apropiati voua, apreciati-i si bucurati-va pentru legatura pe care o aveti.

Astfel de oameni pot fi prietni foarte apropiati, membri ai familiei sau partenerul/a de viata. Impactul lor in viata voastra este profund, semnificativ. Ei ne ajuta si ne ghideaza sau colaboreaza de-a lungul vietii noastre, insotindu-ne pe drumul nostru spiritual.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri